ЗдравеПУЛС

Почна се! Или се свърши…

Що си кастри веждите този Роналдо

Brun срещу Blonde на старта на Световното

ПОЛи МОЛи

Почна се! За повечето мацки днес е ден на траур. Едва ли ще видят очите на мъжете си цял месец. Ще забравят за романтика, ваканция, ласки, клубове и партита. От днес властват футболът и тежката бирена аеробика. Няма турски сериали, няма цуни-гуни, жалва ми се дружка. Да ти се скъса сърцето… Момичета, супер бе, радвайте се! Почна се, ама и се свърши? Няма да пържите кюфтета с едната ръка, докато с другата режете салатата, като в същото време, разбира се по принцип и подразбиране  трябва и да проснете прането. Баста на сложните пируети в кухнята, пък и в леглото. Благоверният влиза в месечен ФЦ (футболен цикъл ). Мачове, чипс и бира. Никакви досадни семейни разговори за изминали ден или прогнозата на Чолаков. Непраните дрехи, микровеле гурмето и неизбърсаният прах ще останат незабележими. Няма да усети даже и таванът да се срути отгоре му. Е, освен ако не падне върху телевизора, де. Така че, дерзайте.
Аз обаче мъж си нямам и тия драми хич не ги разбирам. Не съм пред дилемата: Да отпразнувам подобаващо месечната принудителна отпуска или да страдам по задрасканите 30 дни от календара на живота си. Мен не само, че не ме притеснява отсъствието на любимия в семейното ложе, а даже напротив. Чакам Мондиала като 20-годишна девица- първата любов. Веднага ми изплува Роналдо, който се разкрачва зад топката преди пряк свободен удар. Бедрата му напират да цепнат шортите (де щастие, де ), гърдите му се раздуват от тежкото дишане, гелосаният перчем вибрира, втвърден като гипсов орнамент…Шортите се сцепват, а отдолу розови прашки. Хм, а бе що си кастри веждите този юнак? Всъщност, още жаля за Малдини, ама и Буфон ще го замести подобаващо в сърцето ми. Е, вярно, мегазвездата Меси не е пръв красавец, ама то не може само любавци. Все някой трябва и работа да върши, голове да вкарва. Пък и да повръща на терена от време на време.
В първия мач тази вечер загорелите бразилци излизат срещу близките нам хървати. Неймар срещу Модрич, Brun срещу Blonde. Аз съм си смугла, ама дето с дружките си бъбрим- то русо гладно няма. Та един хикс би бил в реда на нещата. Пък и дето се вика, те хърватите са ни почти комшии, та за тях да викаме. Защото иначе ги псуваме като играят срещу нашите. Пък те така или иначе българските футболисти ще си го гледат Световното от вкъщи. Само дето те мачовете в Бразилия са все вечер при нас, а пък нашите момчета по това време друсат кючеци нейде из баровете на Слънчака. За А групата се стягат сладурите…

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина