ЗдравеПУЛС

Онкото излиза на протест!

Персоналът на КОЦ Пловдив иска да се защити

Сагата с директора на Онкото в Пловдив продължава. След като беше заплашен с оставка, а решението за отстраняването му отложено, лекарите, работещи в центъра смятат да излезнат на улицата, за да защитят медицинската институция.

Протестът ще се проведе утре от 12 часа в База – 2 на КОЦ – Пловдив, на бул. „Александър Стамболийска” 2-А. Събранието се организира заради постоянните нападки към управниците и работата им.

За сега Красимир Вальов ще задържи поста си, но до кога не се знае. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Благодаря Ви „прекрасни“,“човечни“,,“кадърни“,“безкористни“и.т.н.“лекари“от КОЦ-,Пловдив,за грижите които полагате за попълването на поверения ми АД!Поклон за „професионализма“Ви!Продължавайте все така!

  2. На пощата на Под тепето са изпратени документи с признанията на пациентката със закрито лице. Документите разкриват бруталния натиск, който и е оказан от Нова телевизия, парите, които са и дадени, за да клевети лекарите и КОЦ Пловдив!!! Документите са с входящ номер и могат да бъдат светени в деловодството на КОЦ Пловдив. Моля под Тепето, проверете си пощата и ги публикувайте!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина