ЗдравеПУЛС

Две години след БГ Листопад: Драмата продължава

Пейо Батинов стана поет покрай новата си любов, Николай Манчев е луд по стюардеса, фаталната Антония- сама

Батинов и поетичната му муза Краси
Батинов и поетичната му муза Краси
Точно преди две години любовният каламбур между футболистите и бивши първи приятели Николай Манчев и Пейо Батинов, и фаталната Антония Димитрова стана национална клюка след серия публикации в Под тепето. Днес, 24 месеца по-късно БГ Листопадът е още по- комплициран. Всъщност- и най-талантливият фантаст или сценарист на колоритни сапунки не би родил подобна развръзка. Основните герои са същите, но има и нови. Онзи годеж, който скара завинаги най-верните авери Манчев и Батинов вече е в миналото. Зачеркнат в черно и от двамата годеници, които се вричаха във вярност един към друг- Пейо и Антония. Точно преди 2 лета Батинов отмъкна любимата на най-близкия си човек Николай Манчев, плеймейкъра на Ботев. И падна на колене пред сърцеразбивачката Антония само седмица, след като тя избяга от леглото на Манчев, за да се пъхне под завивките на Батинов. Драмата продължи дълго време. Антония се оправдаваше, че Манчев не й обръщал внимание. Манчев пък бе зачеркнал Антония и я бе дамгосал в няколко коментара пред медиите. Ето и какво каза фаталната Антония Димитрова след разлъката с Манчев и след 5-годишния им бурен романс. „Не получавах достатъчно любов и нежност. А всяка жена има нужда да бъде обгрижвана и да й показват, че я обичат. Манчев и Деси
Манчев и Деси
Липсата на това много ми тежеше и не успях да преглътна студеното и резервирано поведение на Манчев към мен. Аз обичах Николай повече от живота си и бях готова да бъдем заедно до края му. Но, животът понякога е суров“.

Та. Днес ситуацията е още по-хард. Пейо Батинов и Антония от бивши годеници и кандидат семейство вече не са заедно. А и според техни близки май не искат да се чуят и видят. Пейо е лудо влюбен в Красимира Ангелова. Която, колкото и невероятно да ви се струва, се е запознала с него по време на годежните му дни с Антония. Двете са били колежки във верига Кастело, където Красимира работи и в момента. Заради нея Пейо замени зеления терен с лист хартия и топката с молив, и стана поет. Ето какво пише по адрес на любимата си той във Фейсбук: Самотната Антония
Самотната Антония

Като вятър в пустиня се носиш,
по-красива от белите нощи,
тихо пристъпваш, мен да прегърнеш.
Безполезни са всичките думи
да опишат света помежду ни,
как се допълваме, как се обичаме…


В очите детски те виждам,
отразена как се усмихваш.
Тихо пристъпвам, теб да прегърна.
Има смисъл във всяка минута,
любовта не е измама
в този един миг, наречен „живот“.

Антония и Батинов
Антония и Батинов
Ех,  Пейо, ех нови Яворов, добавяме ние.
И докато футболистът къдри рими, фаталната Антония Димитрова често може да бъде забелязана в чалга баровете, във вихъра на танца. Преди няколко дни е напуснала клуб Шампиони, а от скоро се подвизава в Фешън Стор Ултра. Близки до Антония издават, че тя отново търси любовта. След като я намери два пъти и покрай това скъса завинаги връзката между двама най-добри приятели- Пейо и Николай.


Манчев и Антония
Манчев пък преживя предателствата и раздялата и сега живее в приказка. Потънал е до уши в чувства по Десислава Добчева. Русокоската в момента работи като стюардеса за дубайските авиолинии и живее близо до Бурж Ал Араб.
Не знаем какво ще се случи по-нататък, но знаем, че във война и в любовта приятели няма!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина