ЗдравеПУЛС

Да се стягат Муха, Кристиано и този шоколад Ашли Коул

Николета Лозанова


Вързах бутонките, надянах футболните шорти и облякох футболна фланелка, която явно не е проектирана за 85 сантиметра гръдна обиколка. Почвам с футболните си коментари, посветени на мачовете от световното първенство в ЮАР. Тази вечер няма да тормозя Робиньо, Дрогба и словашкия вратар Муха. Нека дишат спокойно. Сега анонсирам рубриката си, посветена на най-големия спортен форум на планетата. Мнозина ще се питат- тази пък откъде на къде дава мнение за Цар Футбол. Няколко години съм била под завивката на известен български вратар и знам детайлно всеки елемент от най-великата игра.
Днес ще подредя в отбор за малки вратички моите фаворити за Мистър Световно. Малки вратички, защото поне на този етап не ми хареса цяла единадесеторка. На вратата слагам горещия Джиджи Буфон ( бих искала да ме прегръща без вратарските си ръкавици). Пред него противника ще мачкат секси мъжкарят Дженаро Гатузо, този невероятен шоколад Ашли Кол и бекът като романтичен мускетар с релефен пръсец- сеньор Дзамброта. Пускам пред тях тоя убийствено секси пич Кака, който на моменти си дава вид на девственик, какъвто със сигурност не е ( 70-те милиона са го отдалечили от непорочието). А в нападение- естествено епилираният ми любимец Кристиано Роналдо, който така тресна гредата днес, че направо си счупих телевизора.
Очаквам с трепет феновете ми и злобарчета да хвърлят прогнози в коментарите във форума долу, та да направим рубрика като за световно.
Само за уточнение- по-красиви от българските футболисти няма. Само да се отдаваха повече на футбола, а не на други спортове…

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина