ЗдравеПУЛС

Д-р Златко Илиев съсипан навръх 65-годишнината си

Изживях най-големия срам на Лаута на рождения си ден, коментира служебната победа на Ботев над любимото Локо сексологът

Приказката за Пепеляшка е само една, няма да се повтори, обмисля идеята за В група той

Българинът често намесва сексът в политиката. Изборите се превърнаха в модно ревю, твърди заклетият седесар

Паолина Грозева

Със сълзи посрещна 65-я си юбилей именитият сексолог д-р Златко Илиев. Навръх годишнината си култовият локомотивец изживя една от най-големите си драми- служебна загуба от градския противник Ботев. Видният седесар, който често отваря онази транскрипция на абревиатурата ЛОКО- любим отбор на културната общественост, напусна градското дерби на свещената Лаута покрусен. Така и посрещна десетки приятели на стабилна софра в бившия ТВ клуб същата вечер. Деня, в който е бил роден точно преди 65 години, д-р Илиев описва като „Най-големият срам, който е изпитвал”.

За него често казват, че сърцето му е синьо, заради отявлената му партийна принадлежност, а то изпомпва черно-бяла кръв, каквито са цветовете на любимия отбор. Заради който повече от половин век пътува по цяла България и дере гърло. От 55 години съм фен на този отбор, но такова излагане не е било. Бях на мача с мой роднина, младо момиче, което, като започна канонадата от бомби, се разплака. Станахме и си тръгнахме. И без това усетих, че мачът отива към прекратяване, връща се с мъка към дербито от уикенда докторът пред Под тепето. Казва, че познава голяма част от момчетата, предизвикали скандала. И че те не могат да претендират за какъвто и да е морал , при положение, че извършват такова злодеяние. Имат много малко въображение, тъй като се надяват това, което се случи с Ботев, да стане и с Локомотив. Но приказката за Пепеляшка е една и тя няма да се повтори. По-скоро на Локомотив може да се случи това, което става със Спартак- Плевен, Етър, Дунав- Русе, размишлява сексологът с дългогодишен стаж на фен. Казва, че и той не е почитател на Коко Динев, но все пак изпитва известна благодарност за това, че спасява два пъти отбора. Относно твърденията за уговорени мачове, пък били те и верни, докторът сe пита колко може да се спечели от една такава среща в България. Все пак е явно, че Динев дава и собствени пари. Но интересът на клуба е преди всичко и всички- над Коко и над организациите, подчертава той. Този сезон не е никак загубен, даже напротив, доволен е. Надявам се нещата да се очистят, защото Локомотив не е идея на този или онзи, а е идея на града, допълва д-р Златко Илиев.

В момента освен черно-бялата го върти и друга буря- политическата. Сексологът не е спирал с политическата си активност вече 24 години. И в момента с тъжна кривина във физиономията сравнява случващото се в политическата ни действителност с онова, което се случва с Локо. Категоричен е, че хората трябва да гласуват на 25 май. Но и не крие, че изборите са заприличали на модно ревю. Появяват се много ефектни дами и господа. Емоциите обаче трябва да се оставят настрана. Да се гласува за този, който ще върши работа, а не защото ми харесва този мъж или тази жена. А българинът често намесва секса в политиката, смята д-р Илиев.

И малко към професията. Заради липса на сексуално възпитание българският мъж живее в абсолютна заблуда, твърди сексологът. Мит е, че българинът е страхотно потентен . Няма абсолютно никакви  научни доказателства в подкрепа на това твърдение. Заради неинформираността сексът е много надценяван. Масово мъжете смятат, че повечето сексуални контакти с по-атрактивни представителки на нежния пол ги издига по някакъв начин. Това е пълен абсурд и такова мислене го няма никъде другаде в Европа. Сексът е просто нормална,човешка функция,която не може да изгради авторитет, завършва навръх 65-годишнината си д-р Златко Илиев.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина