Игрището за плажен волей в Кючука открива с нова концепция

Разследване

Собствениците търсят съмишленици за развитието на спортния мини плаж

Image title
Първото игрище по плажен волейбол в Пловдив ще отвори врати съвсем скоро за четвърта поредна година. Мястото край затвора в Кючук Париж се превърна в любимо за отдих на активните млади хора. Теренът не спира да се развива и през последните лета се пръскаше по шевовете от фенове на атрактивния летен спорт. Игрищата станаха две, а на мини плажа за отмора в Кючука се играе не само волейбол, но и плажен футбол.

Image title
Заради прохладата вечер и простора мястото край пясъка привлича майки с колички и приятни компании, които се събират на айляшка раздумка, цър- пър и биричка с готина гледка- играещи приятели.

През миналите лета там често се организираха турнири и събития  с подкрепата на партньори като Каменица и Кока Кола.

Тази година, собствениците са решили да подходят нестандартно в управлението на игрището. Свързаха се с нас, за да обявят, че търсят съмишленици, които да им помогнат да развият и поддържат великолепното място за отдих в покрайнините на Пловдив.
Те се оглеждат за всякакъв вид партньори и са отворени за всякакви предложения за сътрудничество- менажиране, организиране на събития, турнири, тийм билдинги, абонаменти и каквото още се сетите. Важното е концепцията на партньора да включва интелигентно и културно развитие за игрището, за да продължи тенденцията, която е наложена през изминалите лета, а именно съоръжението да се превръща в предпочитано място на повече и повече готини пловдивски компании, които умеят да се забавляват, като спортуват.

Желаещите да се включат под една или друга форма в бизнес начинанието могат да се свържат със собствениците на телефон 087 8787998 или на фейсбук страницата „Плажен волейбол”.Image title

Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.