МненияПод ножа

Как изглежда Розариума 3 месеца и половина след първата копка? Никак!

Няма и помен от предизборната заявка за най-голяма инвестиция в парково пространство в Пловдив

Проектът трябваше да е реализиран за 40 дни след старта му на 13 март

13 март- градоначалник и райкмет гордо показват как ще изглежда след 40 дни РозариумаТака изглежда той днесНай-голямата инвестиция в парково пространство ще е гордост за града след 40 дни. Това заявиха с нескрита нотка на задоволство и гордост кметът Иван Тотев и районният кмет на Западен Димитър Колев при предизборната първа копка на Розариума, забележете, на 13 март тази година. 40 дни отдавна са минали, а няма и помен от така заявените намерения, които трябваше вече да бъдат осъществени срещу 340 хиляди лева. С въпросните средства днес в зелената площ би трябвало да виждаме щастливи хлапета, които си играят на двете най-големи детски площадки в града. Вместо тях се виждат стърчащи някакви елементи от  съоръжения за детска игра.

Това трябва да е една от двете гигантски детски площадки, на които днес трябваше да видим щастливи хлапета Няма ги изброените малко преди извънредните парламентарни избори въжена пирамида за катерене, висилки, съоръжение за балансиране, множество люлки и пързалки, както и тематична къщичка за забавления на малчуганите.

Няма го и анонсираното волейболно игрище с естествена тревна настилка, както и петте беседки за почивка, 2 барбекюта, 10 дървени масички с пейки, които могат да се ползват за пикници. Не е реновирана и кучешката площадка.

Вече трябваше да има и 8 джоба за паркиране на автомобили на главната алея на Розариума. Да, те за маркирани от бордюри, но за да има джоб, трябва да има и алея. Сега прилича на черен междуселски път. Лятото ще мине, но с тези темпове на работа  пловдивчани едва ли ще се насладят на нормално парково пространство в топлото време. Как се харчат „скромните” 340 хиляди лева, предстои да попитаме. Защото очевидно не са похарчени за Розариума.Добре дошли в Розариума- най-голямата паркова инвестиция в Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

 1. Нали сте журналисти? Защо не проучите фактите и тогава да пишете статия?
  Или ви е платено да я напишете такава!
  Много повече губите, ако е така!

 2. Изглежда каквото е всичко – лъжа, голяма лъжа.Защо рейса 17 не се връща през Гребната. Ех, лъжци

 3. Българистанската Академия на Науките, Културизама и Изкуственостите основаваме към трите мършави лисици на пловдивския „зоокът“ съответният Зоологически Институт. Търсим кандидатстудентки. Блондинки. От РЕКТОРАТА

 4. 1. Искаме да ни се отреди място (пространство, парцелче, теренче) на което (с ресурс от АМзаБГ и от данъкоплатеца) да си направим ХИПОДРУМ където да тупуркаме с магаренцата след като сме КОЛОДРУМИЛИ.
  2. И втори „гребен“ канал за Расово Комаровъдство и отровителски инсектицидии срещу бебетата.
  3. ЗАПЛАТАТА ДА ВЪРВИ е най-важното в Общината, не ни разсейвайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина