Под небето

Валя Балканска пее на рок фест

Image title
Неочаквани промени ще се видят в рок концерта PolineROOCK, който е след два дни. Новата подробна програма вече е готова. Една от изненадите- Тома показа нова визия и разкри тайни около музикалните си планове в последната пресконференция преди старта. Той ще пее и свири заедно с групата си на 14-ти. Ще направи предпремиера на нова песен в суров вариант. Същата вечер между тежките жици и гръмките гласове, ще се появи Валя Балканска в цялото си величие и ще излее гласа си на Излел е Делю Хайдутин с музиката на българската гайда.
Рок фестът си има своето лице, намерено в 22-годишната Мария. Младата актриса не е пловдивчанка, но се чувства такава, защото от няколко години живее тук. Има професионални изяви в Испания и Италия като актриса и модел в реклами. Една вечер Мария се запознава с екипа на PolineROOCК и се влюбва в тях. Споделя, че е почувствала със сърцето си идеята за концерта и между нея и хората съществува химия.
Тома полумълчаливо разказа за предстоящите плановете на групата. Готова е нова песен, на която предстои заснемането на видео през октомври. То ще е на място, където никога не се е снимало. Едно закътано местенце до Червен бряг, незнайно от очите на хората и пълно със стари тухлени скулптори. След това той и бандата му ще направят мини турне на колела, за да представят всичките си авторски песни.
Тома сподели гласно, че с Албена са много добре. В момента тя е много заета около репетициите за представлението Суматоха в софийския театър Зад канала.
Владо Ботев сподели, че на концерта ще присъства и мениджърът на Manowar Райнер.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина