Под небето

СПА за кучета и котки в Пловдив

Тонизиращи терапии, ароматерапия, акупунктура и фитнес програми за домашни любимци под тепетата

Image title
Първият по рода си зоо център за здраве и красота отваря врати под тепетата. Специалисти меко казано ще глезят домашни любимци, с което на практика обещават да глезят и стопаните им. Четириногите ще бъдат превръщани в кино звезди и манекени с екстравагантни прически, грим дори. Разкрасителните процедури включват
грууминг и триминг, педикюр, хигиена за  очите, ушите и зъбите. В комплекса, който ще се намира в района на Военна болница, ще се предлагат и СПА услуги за четириноги- лечебните и тонизиращи масажи, ароматерапия, билколечение, акопресура, акупунктура и спа вана в ароматни и тонизиращи води.
 
Разработени са и диетологичните услуги за кучета, котки или папагали. В центъра ще се предлага индивидуални фитнес програми за коригиране и правилно развитие на мускулатурата, движенията и физиологията на животните, а съвсем скоро ще се открие и фитнес и рехабилитационна зала за домашни любимци.

Помислили сме за всичко. Ако не можете да отидете със собствен транспорт, се предлага услуга в която специализиран автомобил може да превози вас и домашният ви любимец до центъра. Предлагаме хотелски услуги, както и разходка на кучето ви, обясняват основателите на комплекса, който ще отвори врати в началото на другата седмица.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина