Частни покер клубове заливат нета

Под небето

Революционната платформа Home Games е следващият тотален онлайн хит

Image title
Нова ера в покера настъпва за българските почитатели на играта в мрежата. Това се случва, след като PokerStars въведе революционната платформа Home Games, смятана единодушно за следващия тотален бум в мрежата. Home Games е поредната стъпка в еволюцията на онлайн покера. Интернет специалисти определят продукта като едно от най-големите софтуерни нововъведения не само в покера, а и в глобалната мрежа изобщо.
Всички желаещи ще имат възможността да станат мениджъри и да управляват свои собствени покер клубове, при това с напълно безплатен софтуер. Те  имат шанса да измислят името на клуба си, да създадат собствени правила, да организират свои турнири, да канят близки и познати и да дирижират събитията на собствената си маса. Ще има класиране на играчите в зависимост от резултатите им и състезания между отделните клубове.
Home games дава възможност приятели и семейство да играят заедно, да се забавляват и да се надпреварват в частните покер клубове и лиги, без да се налага да се събират на едно място. С две думи- можете да играете Тексас Холдем или Омаха срещу сродник или приятел, който се намира на няколкото хиляди километра от вас. При това в реално време, на живо и със собствени правила. Всеки може да се включи в играта, независимо къде се намира- в ресторанта, на летището, у дома. Стига да е получил покана за участие в турнира от мениджъра на клуба. Home games е най-сигурното и приятелско място да играеш покер, защото играчите се познават помежду си, вярват си и са добронамерени, въпреки, че са опоненти.
Много е лесно да си направите собствена лига. Всичко се върши от софтуера, изработен от огромен екип специалисти. Игрите в собствения покер клуб зависят изцяло от мениджъра. Той настройва всичко според желанието и вкуса си. Избира вида игра. Избира залозите, формата и структурата на турнира, кога ще се играе, кой е поканен и т.н.
В сравнение с играта на живо PokerStars Home Games прави нещата много по-лесни. Дилърът е автоматичен, бърз и безгрешен. Всички “работни” процеси на масата се контролират от софтуера и възможността за грешка е нулева.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.