БизнесБългарияГрадътНовини

Новостите в медицината и стоматологията показват в Пловдивския панаир

За поредна година специализраното изложение „Медикус, Денто, Галения“ събира на едно място здравни експерти, стоматолози и лекари с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и медицинска индустрия.

Експозицията представя най-актуалните тенденции и научни постижения в различни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. На форума специалистите ще открият модерно оборудване и инструменти за диагностика и лечение, за профилактика и превенция. Водещи европейски компании и български представители предлагат лазерни технологии и инструменти в областта на имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия.

Засилва се тенденция към дигитализация на лечебните практики и управление на медицинската апаратура чрез удобни приложения, отбелязаха организаторите при откриването.

Предстои премиерата на нов вид саморегулиращи се пасивни брекети и последно поколение импланти, които са ефикасни и при имедиантно натоварване.

На „Медикус, Дената, Галения“ са изложени най-новите дентални рентгенови апарати и софтуерни технологии от лидер в денталната образна диагностика.

Експозицията включва последно поколение лазери за бързи и успешни резултати в стоматологията, физеотерапията, дерматология, УНГ, лазерпунктурата и дори ветернарната медицина. Иновации от последно поколение и индивидуални решения презентират изложителите на „Медикус, Дената, Галения“ 2023.

Изложбата ще покаже как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии. 27-ото издание на форума започна днес и ще се проведе до 14 октомври в Международен панаир Пловдив.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина