ИзбориНовини

Костадин Димитров, кандидат за кмет: Планиране и алтернатива е решението на ремонтите в Пловдив

Етапност, планиране, контрол и алтернативни маршрути е решението за справяне с разкопаните улици, затруднения трафик и за успешното приключване на ремонтите в Пловдив. Това заяви кандидатът за кмет на града от ГЕРБ Костадин Димитров при участието си в предаването „Офанзива” по Нова телевизия.

Именно заради липсата на планиране и алтернатива район „Южен” в момента е под транспортна блокада. Ако се затвори сега Бетонният мост, районът ще бъде изцяло откъснат, защото пробивът под гарата не е готов, Модър-Царевец също не е готов, „Даме Груев” е затворена, бул. „Южен” е затворен заради Южния обходен колектор, обясни Костадин Димитров.

 „Един добър управленец намира диалог с всяко дружество, с всеки гражданин. В работата ми като кмет на „Тракия” съм го доказал и пример са улиците, по които преди да асфалтираме, бяха извършени ремонти от ВиК”, заяви той

 На въпрос на водещия Любо Огнянов за нов мост на река Марица Костадин Димитров отговори: „Това не е просто мост, това е нова транспортна линия от магистрала „Тракия”, бърза връзка между кварталите. Има готов идеен проект, предстои обявяването на архитектурен и технически проект”.

Контрол и планиране са необходими – да се пусне едната отсечка, едва след това да се затвори друга, категоричен е Костадин Димитров – успешният три мандата кмет на „Тракия”.

Сред другите важни инфраструктурни проекти той посочи продължението на бул. „Северен”, връзката между „Тракия” и „Южен”, разширение на велоалейната мрежа и други.

„Моята програма е основана на три основни точки – грижа, визия за бъдещето и детайл”, каза още Костадин Димитров.

Гласувайте с № 7 в трите бюлетини на изборите на 29-ти октомври – за Костадин Димитров за кмет на „Пловдив”, за районни кметове и общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Диалог с „КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ!“ баскетБОЛНИЯТ мозъклия ПРОВЕДЕ – – –

    – – – КОЕТО КОСТВАШЕ 50 МИЛИОНА ДА ПЛАЩАТ ВНУЧКИТЕ – – –

    Мерсиме, няма нужда от такъф „добър управленец“

    („милионите ТИ за стадионите МИ“ са си Частни „ДРУЖЕСТВА“ Ортаци с Агитки бе, будала! = Тоа приключи преди да е започнал!)

  2. Хахахаха ти ли е, гербопитек ще планираш,,,нищо никой няма да те остави да планираш,,само ше констатираш по подбие на предните питеци крадливи.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина