Новини

Събират помощи за малката Мими, която се бори с левкемията

И ти можеш да помогнеш на Мими да пребори левкемията!

Мими се ражда със Синдром на Даун. В края на 2017 год., малко преди да навърши 5 години, тя е диагностицирана с лимфобластна Б-клетъчна левкемия.  След година и половина борба с коварната болест и три проведени курса на химиотерапия, родителите на слънчевото момиченце чуват най-страшното: детето е с рецидив.

За да живее Мими е необходимо да й се направи трансплантация на стволови клетки и да се проведе нов курс химиотерапия. Родителите й вече имат получена оферта от Университетската детска болница Вюрцбург. За да живее Мими са необходими  310 000 евро, които са непосилни за семейството.

През последната седмица състоянието на Мими постоянно се влошава. Показателите продължават да се понижават, като преди два дни стойността на левкоцитите е билс 0.

Призивът на близките:

Молим се за чудо!

Молим се по-скоро да се съберат паричките!

Молим се показателите да се покачат скоро и след набирането на цялата сума Мими да може да тръгне с мама Надя за Германия, където ще й бъде приложено адекватно лечение!

Към  20ч. 11.06.2019 год. остават да се съберат още около 130 000 евро.

Този уикенд в нашия град се организират две благотворителни събития в полза на Мими:

  • На 14.06 и 15.06 (петък и събота) от 10:00ч до 20:00ч ще се проведе благотворителен базар в полза на Мими. Мястото на събитието е ул.Станислав Доспевски срещу градската художествена галерия, пресечна с Отец Паисий и Капана. На базара ще се предлагат интересни книги, играчки,бебешки артикули,ръчно изработени бижута,аксесоари и сувенири.Ще има и дрешки за най-малките,както и за по-големи.Нови обувки и още разкошни неща;
  • На 15 юни събота от 10 ч. в Цар Симеонова градина, до Пеещите фонтани, от страната на Народна библиотека „Иван Вазов“ ще се проведе благотворителна фотосесия. Фотосесите ще бъдат заснети младата фотографка Ани Георгиева, като всички постъпили средства (8 лева за 10 обработени кадри и 12 лева – за 20 снимки) ще отидат в полза на Мими;

 

Граждани на Пловдив, заповядайте този петък и събота, за да подкрепите слънчевата Мими, която има спешна нужда от нашата помощ за да живее и да има едно щастливо детство!

 

Може да помогнете на Мими и по един от следните начини:

  • чрез дарение с банкова карта, PayPal или по банков път в онлайн платформата HelpKarma: com/help/mimi
  • чрез вноска на каса или превод по нейната дарителска сметка в Райфайзен банк: IBAN: BG34RZBB91551007617418, BIC:RZBBBGSF, Титуляр: Мария Иванова Иванова
  • Да си закупите или продадете вещ в онлайн базара на Мими: От Вики с любов
  • Интересен начин да помогне е измислила и Илина Карауланова, която ни изпрати тази статия. Можете да погледнете поста й в личната й страница. Срещу минимална сума от 3 лв., внесена по сметката на Мими, Илина ще Ви предостави авторска рецепта по избор от кокосови бонбони, шоколадови трюфели, бисквитки с белгийски шоколад, домашен здравословен сладолед и домашна веган торта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина