Нощна смяна

Захари Георгиев залитна по хип-хопа


Шест часов хип-хоп маратон, организиран от млади социалисти и култовия DJ George, събра близо две хиляди души на площад “Централен” снощи. Шоуто беше продължение на „Express Your Soul Part3”, което се превърна в емблема за почитателите на хип-хоп културата. Най-добрите брейкденс формации в България направиха страхотно състезание на сцената в “Батъл компетишън Пловдив- 2009”. Над 20 майстори на танца се надиграваха през шестте часа на партито. Конкуренцията между брейкърите беше толкова оспорвана, че се наложи победителят на финала да бъде излъчен с продължение. За гласовете на журито се бореха “Електрик Форс Крю” и “Бийт Брадърс”. Точно на последното си излизане един от дуетът “ Електрик форс крю” обърна глезена си, но геройски продължи епичната битка на дансинга. Шампиони станаха танцьорите от “Бийт Брадърс”.
Явор Гечев се качи на сцената не да рапира, а да дава награди
Те бяха наградени от кандидата за народен представител от “Коалиция за България” Захари Георгиев, който им връчи плик с тайно съдържание. “Тайна, майна”, отговори Захари на любопитството на брейкърите каква е наградата. Захари не скри, че е впечатлен от пластимността на брейкърите и подчерта, че откровено залита към хип-хопа. Мажоритарният кандидат Илия Баташки осигури награда за най-атрактивна двойка. Доцентът прати на ваканция в Обзор столичаните Росен Митров и Симеон Гълъбов. Младокът от листата на Коалиция за България Явор Гечев поздрави сребърните медалисти от състезанието и ги изненада със специален приз за майсторство и феърплей. Гечев не скри, че брейк не може да играе, но днес ще се разкърши в баскетболно дерби с приятели.
В едно от най-яките хип-хоп събития на годината се включиха най-големите родни звезди Mc’s – 100Kila, Respect Records, Bad Noize Records (SP) , Horata ot Getoto , Denyo & Sensei (DIS) , Nokaut , Podnulevia (UG).

Бийт Брадърс на финала

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина