Нощна смяна

Полиция свали “Дъртите пръчове” от сцената

Амалия пристигна в “Планет еволюшън” директно от турне с Робин Гиб


‘Дърти Пърчис’ развинтиха меломаните в ‘Планет еволюшън’
Полиция свали от сцената музикантите от супер групата “Дърти пърчис”, или “Дърти пръчове” както е името на бандата в оригинал, снощи в “Планет клуб еволюшън”. Виртуозите, водени от култовия китарджия Иван Лечев и гост вокала Амалия можеха да свирят до сутринта, но “будни” граждани повикаха органите на реда и прекратиха убийствения концерт малко преди полунощ. Шоуто, с което официално бяха открити летните турнета на веригата “Планет клуб”, започна в десет пред отбрана публика. Директно от Германия пристигна една от най-яките родни певици Амалия. Часове преди концерта в Пловдив гласовитата дама приключи турнето си с един от създателите на “Би Джийс” Робин Гиб. Русокосата машина за музика пусна такава бленда, че панелките срещу заведението започната да се пропукват.
Машината за музика Амалия

“”Дърти пърчис” възникна като клубна група, създадена от хора, които гледат на себе си като представители на средната възраст. От там е и името “Дъртите пръчове””, разясни пред феновете Иван Лечев. Групата изпълни единственото си авторско парче, създадено преди няколко месеца- “Суит Сенсейшън”. Песента обра наградите “Златна пролет” на БНР само седмица след първото й излъчване в ефир. “До скоро жулихме почти на 100 процента кавъри. Но решихме, че такъв потенциал трябва да се използва за нещо авторско”, допълни Лечев.
За да видят и чуят “Дъртите пръчове” на живо от София дойдоха банда меломанки. Дамската агитка не скри, че ще разкъса на малки парчета мачото в бандата “пръчове”- вокалът Емил Минчев. Най-много на брас секцията се кефеше собственикът на козметична компания “Рефан” Стефан Попов, а солото на Лечев опъна най-тънките струни на модния бос Жоро Кривошиев. Претърпелият скоро жестока катастрофа идеолог на “Планет” Владо Вишански не успя да присъства на купона, тъй като стъкмява последните детайли по ремонтираното заведение във Варна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина