Нощна смяна

Майкъл пя за последно в Пловдив

С най-великите песни на Краля на попа си взеха сбогом пловдивските фенове на Майкъл Джексън миналата вечер. Меломаните се събраха в клуб 46, където се простиха с Джако. На огромна видео стена се прожектираха клипове от зората до залеза на едно от най-големите имена на световната музикална сцена. Нощта се оказа недостатъчна за всички хитове, изпети от феноменалният изпълнител. Великанът гледаше отвисоко и сякаш изнасяше своя последен прощален концерт за пловдивската си публика. Концерт, който България така и не дочака. Последното сбогом бе организирано от в. “Марица”, сайтът Под тепето и клуб 46.

Песни, оставили отпечатък в сърцата на милиони хора във всяко крайче на света, вървяха една след друга според подбора на диджей Алекс Ти. Магьосникът на пулта суъмяваше да докосне най-тънката струна на пловдивските фенове на Майкъл и редеше хит след хит на великана на попмузиката. От екрана Джако се появи като младеж в “Тhriller”, след това се превъплъти в египетски магьосник в “Remember the Time”, в който участва Еди Мърфи, пя “Billie Jean is not my Lover”, флиртува с Наоми Кембъл в “Liberian Girl”, би се с мафиоти в “You Rock my World”, накара публиката си да настръхне, когато със Слаш изпълниха “Dirty Diana”, вика колкото му глас държи в “Scream” със сестра си Джанет, накара ни да се чудим кое е момичето в “Who is it”, припомни ни, че трябва да ни е грижа за земята с “Earth Song” и, че дали си бял, или черен няма значение с “Black or White”, стреля мафиоти в “Smooth Criminal”. И отново доказа, че е най-великият, че няма тема, за която да не е направил песен.
Купонът продължи до ранни зори, а най-запалените се пробваха с неповторимата лунна походка на Майкъл и повтаряха пластичните му движения, гледайки огромния екран, от който Джако изнасяше последния си концерт.


На същата сцена в петък ще има честта да пее групата Три-о-файв. Музикантите ще представят новия си сингъл.

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина