Ice Cream в Sky Beach: Всеки има по един захир в живота си

Нощна смяна

Ели играе билярд, секунди преди да излезе на сцена, има микрофон с пеперуда от камъни

Image title
Точно една седмица от появата на новото парче на Ice Cream, видеото му стана доста коментирано. Заради необикновеното си заглавие „Захир” и любовния сценарий между актьора Юлиян Вергов и моделката-актриса Диляна Попова. За него си поговорихме с изпълнителите в антракта на участието им в клуб Sky Beach.

За няколко часа в youtube, песента имаше супер успеваемост. Хората тази вечер се радват. Обаждат Image title
ни се приятели и колеги, за да ни поздравят за парчето. Даже една моя приятелка ми звънна да ми каже, че съседът й я събудил в 8 сутринта с тази песен, казва Ели.
Правим подобни песни за тези, които ни пишат да продължаваме и ни карат да чувстваме,  прекъсва я Монти.

Image title
Захир е нещо, което чувстваш един път в живота си и то толкова силно те обладава, че може да те докара до лудост. Независимо дали е приятел или любов, може да е предмет или спомен.  Всичко ти се преобръща, стомахът и животът, ние не можем да повярваме какво ни се случва. Захир е завинаги, ако свърши не е Захир. Всеки има по един захир в живота си, казват Ice Cream.

На задължителния въпрос как събраха една от най-сексапилните жени и един от най-привлекателните мъже от екрана, Монти отговори така: Понеже работим заедно в Революция Зет им пуснах песента. Като я чуха казаха „Монти, за нищо не става, ама понеже работим заедно ще дойдем де се снимаме в клипа“, смеят се всички, като Елена подчерта, че това е един от най-сериозните отговори, които дава на този въпрос и допълни: Както каза Юлиан, ние не знаехме какво правим, а те още по-малко.

Видеото е снимано на Хелуин в Сакар планина по четвъртокласен път. Монти разказва как в 12 часа Image title
през нощта, пътувайки към мястото е гледал Гугъл мапс, за да избере път. Имаше един гладък, сякаш никой не е минавал от там, много ни хареса. Той си остава нашият Захир и не знаем дали някога ще се върнем там. Мястото е приказно, влизаш в съвсем различен свят, казват и тримата, като само за малко им липсва четвъртата част от групата.
 
Ще продължим да правим музика, няма да минем към асфалтния бизнес, завършват за финал. Имаме приятни проекти, но хората ще кажат дали са такива.
 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.