Гардовете на Бареков бият в чалга бар

Нощна смяна

Охранител на Дудука налага млад мъж с пистолета си

Баречето се самозабрави
Баречето се самозабрави
Гардове на Николай Бареков пребиха млад мъж в чалга бар Сикретс снощи, научи Под тепето от сигурни източници. Жестокото меле бе предизвикано от самозабравилия се бивш телевизионер и охраната му на випаджийския асансьор в заведението. Една от мутрите на Мистър Чака-рака размаза главата на млад мъж, като го излепка в темето с дръжката на пистолета си, задето напирал да влезе в асансьора, в който се вози богоизбраният му шеф.
Най-охраняваният журналист в България (защо му е охрана на Баречето, никой не се сеща) влезе в чалгата между четири трикрили гардероба и като бос на мафията превзе едно от сепаретата в Сикретс. Импозантната гледка на гуляещ бивш водещ на сутрешен блок по телевизията, обграден от половин тон жива сила под формата на напомпани бабанки, бе достатъчно скандална. Грандиозната патаклама обаче стана в мига, в който Дудука се нащрака с пръсти и реши да си тръгне от заведението порядъчно подпийнал и чалгарствал. Влезе с кохортата си мутри в асансьора, а при тях се пробва да се вмъкне известна пловдивска нощна птица, разказват очевидци на олелията, излезли от тоалетната по същото време. Гардовете първо се опитали да разкарат със заплахи момчето, но тъй като никой няма права над един асансьор в заведение, той решил да си отстоява позициите, макар и леко позачервил бузките. Настанал скандал, който приключил със зверски екшън. Един от Барековите гардове извадил пистолет и треснал желязото с все сили в главата на “нахалника”, който иска да дели един асансьор с великия Бареков. Плиснала кръв, а охраната на заведението скочила, за да спре безобразието. Бареков с мутрите си слязъл с асансьора на паркинга и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Онзи бабаит с патлака обаче бил успокоен от блюстителите на сигурността в Сикретс.
Резултатите от “барековщината” са три шева в главата на човека, дръзнал да влезе в един асансьор с титана на родната телевизионна журналистика. Той се казва Иван и се е отказал да се разправя с жалби и сигнали до служителите на реда.
Собствениците на бар Сикретс пуснаха на редакционната ни поща своя поглед върху събитията от онази нощ, за които писахме вчера и в които главен герой е Николай Бареков. Ето и опровержението на управата на клуба едно към едно:
“Във връзка с публикациите, че в бар Сикрет е станал побой в съботната вечер, като собственик на заведението се чувствам длъжен да кажа истината и да ги опровергая:
Информацията е долна инсинуация. Въпросната вечер в дискотеката нямаше никакви размирици. Имената на Бар Сикрет и господин Бареков са намесени в абсолютна небивалица.
Съботната вечер Николай Бареков бе специален гост в Сикрет, по моя покана. Забавлявахме се заедно с другите гости.  Компанията на Николай Бареков си замина сравнително рано.
Категорично нищо от тиражираната информация за скандал и побой с пистолети пред асансьора или където и да било не е вярно. Охраната ми има грижа всички гости на заведението да се забавляват спокойно и да са в абсолютна безопасност.
В заключение искам да добавя, че отдавам тези слухове на нелоялна конкуренция и опит да бъдат очернени имената ни.
Николай Бъчваров,
Собственик на Бар Сикрет”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.