БългарияНощна смяна

Бандити избомбиха студиото на Billy Hlapeto

Рапърът се теши след кражбата със супер купон в Sky Beach

Image title
Billy Hlapeto рапира и импровизира снощи в Sky Beach. Той замести болния си приятел Димчо, което не попречи заведението да се напълни и да се пръска по шевовете.
Популярността на Билян е напълно случайна. Както си създава музика вкъщи, в един момент вече има повече от милион гледания в интернет. Русенецът продължава да си прави музика за свой кеф от тях има десетки готови неща, за които чака подходящия момент те да излязат наяве.
Съвсем скоро – на 29 ноември са обрали студиото на Билян. Много скъпа техника, в част от която се е съдържала негова авторска музика. Доста проекти и бийтове. Въпреки намесата на полицията, още нищо не му е върнато. Той е Image title
сигурен, че извършителят е човек, който го познава. Липсват плазми, лаптоп за почти 5000 лева, но Били казва, че ги е прежалил вече и се утешава, че част от проектите са в другото му студио.
Интересно хоби, което шепа хора знаят, е, че Били е талантлив готвач. Обича да майстори класическите ястия и го прави с голямо удоволствие винаги, когато има време.
Рапърът вече има готова песен с клип, съвместно с негов колега . Въпрос на време е кога ще й дарят обширен живот. Освен всички умения Били свири добре и на пиано, самоук е. И това прави за собствено удоволствие и няма все още амбиции за лирични песни с клавиши.
Image title
Билян с всичките си произволни имена, пожелава на читателите на Под тепето и хората в България да бъдат по-добри, да бъдат човеци. Злобата е излишна, а такава има навсякъде и в музикалния бранш, а при рапърите колкото щеш с малки изключения, завършва Hlapeto. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина