БългарияЪндърграунд

Венко Измамата смени килията с прохладен луксозен офис

Идеологът на малдивската афера „Еврохолидейз“ се радва на живота на „Капитан Райчо“ с жена, дете и приятели, вместо да търка нара

Ужилилият 226 души с почти 300 хиляди лева си намери чудна работа в Гранда, броди по потник из центъра


Венко се забавлява по потник в компанията на приятели на улица ‘Капитан Райчо’
Тясната килия с прохладен офис на пъпа на града смени прочулият се като Венко Измамата пишман предприемач Венелин Качаков. Обвиняемият по делото за крупната малдивска афера „Еврохолидейз“, в която Измамата ужили 226 души за общо близо 300 хиляди лева, си я кара така, сякаш е свободен човек и не е извършил нищо нередно. Днес Под тепето фиксира Венко по изрязан черен потник, бели шорти, гладко епилирано и напомпано тяло, чудноват тен и широка, широка усмивка на улица „Капитан Райчо“. Бе потънал в сладък и много весел разговор с приятели, докато около него детската количка буташе половинката му Вера. Идилия!

Спокойно, Измамата не е излязъл на свобода. Но пък и не си личи да е лишен от нея. Просто човекът е трудово ангажиран извън пределите на ТПО-то към Пловдивския затвор, където пребивава явно само вечер. Бачка в лъскав офис в Гранда, с компютър, интернет, мек диван, климатик и всички екстри, за които може да се сети човек. И за каквато работа мнозина
дават мило и драго, без да имат привилегията да се водят пандизчии, обвиняеми в мега дело.
А и явно вечерният час за прибиране зад решетките е твърде разтегливо понятие, тъй като щракнахме Венко днес точно в 18.12 ч., а той видимо нямаше намерение да се прибира на топло- там, където му е мястото.

В какъв офис работи Качаков- не е ясно. Знае се само, че работата му е „изключително натоварена и изнурителна“. Докато Венелин се шматка по потник из центъра, точно 226 души търсят справедливост затова, че бяха измамени с обещания да видят едно от райските кътчета на земята- Малдивите. Бръкнаха се дълбоко, а в последствие се сблъскаха с родното правораздаване. Делото по същество се отлага за енти път и още е на фаза разпити на свидетели.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина