4 секс играчки, които промениха света

Вкусът на града
секс играчки

 

Не всяка двойка решава да разнообрази сексуалния си живот с играчки, но поне веднъж в живота си такива мисли идват в ума на всички. Това е напълно нормално особено ако и вие, и вашият партньор сте готови за такива експерименти, споделят от Cleopatrabg.com. В днешно време разнообразието от играчки по различните еротични магазини е много голямо, като могат да се използват не само от двойки, но и с цел самозадоволяване. Нека не забравяме, че сексът е здраве. Дори и да няма с кого да го практикуваме, не трябва да се лишаваме от удоволствието, което един оргазъм би ни доставил.

Най-предпочитаните секс играчки

Нека разгледаме по-подробно най-предпочитаните модели, които можете да откриете в секс магазин:

 1. Вибратор – покупката на вибратор не означава, че партньорът ви е лош в леглото или нещо не ви е наред. Природата ви е възнаградила със способността да имате оргазъм, така че защо да не използвате всички налични средства за да го постигнете или пък просто да опитате нещо ново? Вече има толкова невиждано разнообразие на модели, че просто е невъзможно да не намерите подходящия за вас и вашето удоволствие.
 2. Вагинални топчета – загубата на еластичност на стените на влагалището е нормален физиологичен процес поради свързаните с възрастта промени. Прост и ефективен начин за възстановяване на мускулния тонус след тази промяна е използването на вагинални топчета. С тях можете да се упражнявате и забавлявате едновременно. Не случайно се твърди, че вагиналните топки са изобретение на нашето време. Подобни предмети са използвани активно за обучение на интимните мускули на жрицата на любовта на древния Изток. В средата на миналия век европейските гинеколози започват да ги развиват за терапевтични и профилактични цели.
 3. Секс кукли – тук говорим за наистина голямо разнообразие. Куклите са истинска революция. С тях може да се получи дори усещане за интимност. Повечето имат възможност за анален и вагинален секс, както и за фелацио.
 4. Анален разширител – във всяка връзка рано или късно става дума за анален секс. Важно е обаче е да бъде направен правилно. Дамите често прибягват до този вариант преди “първия път” в тази зона.

Това определено са 4 играчки, които са променили сексуалния живот както на много двойки, така и на хора, които нямат партньор. Дали ще ги използвате като средство за самозадоволяване, или ще се включват в сексуалните игри с вашия партньор, зависи изцяло от вас.

Предимства от закупуването на секс играчки 

Първата и най-основна причина за закупуването на такива играчки е търсенето на удоволствие. И това само по себе си би трябвало да е достатъчен повод, за да включите такива наслади в живота си. Ако изведнъж сте се отегчили у дома, винаги можете да легнете и да се отпуснете в компанията на любимата си играчка. Или дори да помолите партньора си да започнете любовна игра, включваща любимите ви помощници. Ще се изненадате колко приятно може да бъде това удоволствие и за двама ви.

Благодарение на различните варианти и техни функции вие можете да опознаете тялото си много по-добре, отколкото някога сте предполагали. Ще разберете кои точки са по-чувствителни, като експериментирате. В бъдеще ще станете по-уверени в тяхната употреба и ще знаете как точно да си доставите най-доброто за вас удоволствие. 

Друго предимство на голяма част от подобни придобивки е, че със сигурност ще ви поднесат нови усещания. Те могат да достигнат до точки на тялото, за които дори и не сте предполагали. 

Нека не забравяме, че сексуалната задоволеност освобождава напрежението и стреса в организма. Точно заради това не трябва да пренебрегваме тези свои нужди. Отдаването на удоволствието е най-доброто, което можете да направите за себе си.

Споделете ни във:

3 thoughts on “4 секс играчки, които промениха света

 1. Не знаех, че сте станали секс шоп. Лошо няма, ама ако сте сериозна пловдивска медия с интересни и полезни за града теми, не олеквате с теми от жълтата преса.

 2. Чудесна Тема!Редакцията на Под тепето ще сподели ли кои са и най любимите играчки в работно време?!

 3. Веси, анална мръсницо,10 инча негърска тояга сакаш на место моя малък кренвирши.
  Разби ми сЪрцето за пореден път.
  Нищо въпреки това те обичам , може да вкараме и играчки щом не ти е достатъчен моето достойнство точно 13 см

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.