ГрадътКултураНовини

Айкидо клуб Сатори Пловдив става домакин на изложба, вдъхновена от Япония

Най-старият действащ клуб в Града под тепетата ще разкрие Japanese Vibes Vol 2 в две дати тази седмица

Доджото по източно бойно изкуство ще ви потопи във вътрешния свят на авторката Соня Петрова по един дълбоко естествен и непринуден начин. Както самата тя споделя: „Понякога, колкото и да търсиш своето място или, конкретно в случая, пространство за творчеството си, мястото намира теб.“

Japanese Vibes Vol 2 е изложба, вдъхновена от съвременното и традиционното японско изкуство. Тя представя творби, които ще ни потопят във вибрацията на художника и са силно повлияни от културата, естетиката и чистотата на изящните изкуства, докоснати от приказки и легенди.

Защо Japanese Vibes Vol 2? Защото Vol 1 е вибрацията на татамито, вдъхновението от тренировките по Айкидо, традицията и магията на Япония.

Събитието ще се проведе в две дати – петък 21 октомври от 18 часа и събота 22 октомври от 16 часа в Айкидо клуб Сатори Пловдив, Архимандрит Евлогий 3 (до Събота пазар).

Сатори Пловдив е създаден през 1997 г. и оттогава до сега се ръководи от сенсей Здравко Колев V дан. В него тренират над 80 човека, който са разделени в детска и възрастна група. Членовете на клуба са участвали в множество национални и международни семинара! През годините мястото е било домакин на над 50 айкидо семинара с инструктори от Япония, Европа и България!

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина