БългарияИграчкиКултураНовини

Майсторки на кукли редят благотворителна изложба (ГАЛЕРИЯ)

Средствата ще бъдат дарени на детско отделение към УМБАЛ „Св. Георги” и ще послужат, за закупуване на медицински консумативи, на лежащо болни деца

Регионална занаятчийска камара – Пловдив открива днес в 17 часа Благотворителна, коледна изложба – базар на кукли, изработени и дарени от майсторите, участници в „Пленер кукли 2018”- Румяна Герчева, Румяна Йорданова, Горанка Кирова, Жулиета Георгиева, Пенка Ставрева, Даниела Петрова, Силвия Георгиева, Валентина Златанова, Калина Захариева, Шенгюл Ахмедова-Мюктефин и Гергана Стаматова. Пленерът се проведе с подкрепата на  ОИ„Старинен Пловдив” и Община Пловдив.

Изложбата ще бъде открита от доц. д-р Нарцис Калева в Галерия Занаяти, ул. „Д-р Вълкович“ 3, етаж 2. Събраните средства, ще бъдат дарени на детско отделение към УМБАЛ „Св. Георги” и ще послужат, за закупуване на медицински консумативи, на лежащо болни деца.

Бъдете гости на събитието, станете съпричастни в каузата, за да допринесем за здравето на нашите деца.

Снимки на всички кукли, ще бъдат публикувани в страницата на РЗК-Пловдив във фейсбук, от където може да си изберете и закупите кукла, чрез заявка на лични или на GSM 0879839577.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина