КриминалеНовини

Две деца са пострадали при катастрофи в Пловдив

Петима водачи са заловени да шофират след употреба на алкохол и наркотици

Две деца са без сериозни наранявания след пътни произшествия вчера в Пловдив, съобщиха от полицията.

Около 18.10 часа, на ул. „Съединение“ лек автомобил „Сеат“, управляван от 29-годишна жена, навлязъл частично в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил „Ситроен“ с 53-годишен шофьор. След оказана медицинска помощ, за домашно лечение с контузия на главата е изписано 4-годишно момченце, пътувало в първата кола.

Петнадесет минути по-късно, на ул. „Дрян“ лек автомобил „Пежо“ с 18-годишен водач блъснал внезапно излезлия на пътното платно 10-годишен пешеходец. Той е откаран в болница и по-късно освободен с натъртвания по тялото.

Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. По случаите е взето административно отношение от служители на сектор „Пътна полиция“.

Бързи производства са образувани срещу петима водачи на моторни превозни средства вчера. На ул. „Крайна“ в Пловдив патрул на Шесто РУ установил, че 41-годишен неправоспособен жител е зад волана на „Мерцедес“ под въздействие на наркотици. От служителите на реда в Раковски дрогирани били засечени 35-годишен водач на автомобил от същата марка и 25-годишен шофьор на „Хонда“. Карловски полицаи хванали в града 54-годишен мъж да управлява „Ситроен“ след солидна употреба на алкохол – над 2,3 промила. Пиян, с над 1,8 промила, бил и 68-годишен, заловен с лек автомобил „Пежо“ от екип на РУ – Стамболийски в Куртово Конаре. Всички мъже са задържани за срок до 24 часа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина