ИзбориНовини

Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е приоритет за ГЕРБ

Развитието на инфраструктурата за по-добра свързаност в градовете ще е един от основните ни приоритети в 50-ото Народно събрание. Това заявиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Георги Георгиев и Деница Николова.

Те бяха категорични, че един от знаковите обекти за Пловдив е Околовръстното шосе, който не може да бъде реализиран без помощта на държавата.

„След намесата на г-н Борисов и подкрепата на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в Закона за държавния бюджет беше осигурено и финансиране, с което до края на годината трябва да започне работата по първия участък от външния ринг на Пловдив – от Асеновградско до Ягодовско шосе“, заявиха ще Деница Николова и Георги Георгиев и призоваха:

Време е да продължим с работата за стабилна България в сигурна Европа. На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС е с номер 22 в бюлетините.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

 1. Сега разбрахте ли уважаеми граждани на Пловдив защо десетките безумни ремонти, довели до транспортния ад в града не се приключват и остават висящи. Защото не са в приоритетите на ГЕРБ. А защо не са в приоритетите ? Защото там вече няма пари за крадене. Каквото имаше се раздели между най достойните, а най достойните не са чували думите ПУСКОВ СРОК . Сега парите са в околовръстното и естествено това е най важното за Пловдив. Апропо, от една седмица на дупката на Ц.гара не се работи. И е логично. След като похарчихме парите, някой се сети, че няма от къде да минат колите за да стигнат до дупката. И така до края на ………..ГЕРБ. Така че мислете с горната глава на 9 ти юни.


  1. Новите АМЕРИКАНСКИ ПАРТИЙЦИ зле се издъниха още в Пърео Действое като го турнаха след КулТурскио начело на КУЛТУРАТА това читалищно недоносче „ПростоНАСКО!“. Сега в листата що не го забелЕзваме -цЕл Министър- вероятно е под № 25…?

   Срещу Бо.Бо.3 беше лесно да се изперчиш в Опозиция на генералисимус д-р пожарогасител, че народецът вече вдяна… само Калинките му останаха на заплата гласоподавателки…

   Обаче срещу Ко.Ко. едвали някакви шанспве останаха – ОТИ

   БЪЛГАРИЯ ВОЙНА НЕЧЕ.

   ОСНОВНАТА СЪЩЕСТВЕНА „ТОЧКА“ ПРЕДИЗБОРНО
   :

   ВОЙНА ДА НЯМА ЗА БЪЛГАРИ, ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО!

   СТИГА БАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ…

   (а че нацисти в стил Бандера се развилнха и в Армения и в Грузия НЕ Е ПРОБЛЕМ НА АНДРЕШКО!)

   Хохлите 2022 март в Истанбул почти бяха подписали Неутралитет да се отърват, обаче като се зададоха за Одеската Мафия едни САМОСВАЛИ С ДОЛАРИ…
   Българи рамо до рамо с комшиите башибозуци и гърчоля срещу РФ…? Едвали. Тц. Ъ-ъ. НЕ .

   А ОНИЯ КАПУТИ ДЕТО АГИТИРвАТ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА – ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЯРЕМА; ИЛИ 2.СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ГЕРБ / БО. БО.4; ИЛИ 3. ‘Л’Ъ’Ж’А’Т’!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина