ГрадътНовини

Затварят два централни булеварда в Пловдив

От 12:00 до 14:00 ч. ще се спира преминаването на пътни превозни средства по „Цар Борис III Обединител” от Тунела до Водната палата. Вижте останалите затворени отсечки

Заради литийното шествие по случай големия християнски празник Богоявление  на 6 януари (петък) се въвежда временна организация на движението, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

От 12:00 до 14:00 ч. ще се спира преминаването на пътни превозни средства – с изключение на автобусите от масовия градски транспорт, по улиците „Криволак“ и „Железарска“, западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител” в отсечката от ул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Шести септември“.

Затваря се също участъкът на бул. „Цар Борис III Обединител” от кръстовището с бул. „Шести септември” до бул. „България”, както и бул. „Марица-юг” – от кръстовището с ул. „Никола Войводов” до бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“.

Организацията и контролът на движението на пътните превозни средства, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Шофьорите на  градските автобуси са предупредени да  карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената  временна  организация на движение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина