АктуалноГрадътКултураНовини

Запалиха хале в Пловдив – ВИДЕО

Запалиха хале в Пловдив по време на снимки за музикален клип. Огнените кадри са част от новото видео на талантливата пианистката Татяна Андонова, която има зад гърба си многобройни участия и концерти по цял свят. Любовта към родината и носталгията към дома връщат в България ексцентричната дама, която е родом от града под тепетата.

За щастие, огънят не успя да обхване цялото хале, защото момчетата от Respect Records знаят какво правят. Всичко това е един апокалиптичен сценарий, в центъра на който седи една напълно спокойна жена и свири на полуразрушен роял.

„Казват, че красотата ще спаси света, но аз ще добавя и музиката в това спасение. На много неща се нагледах, обикаляйки и свирейки из нашата планета, но разбрах, че това, което търсим и това, което може да ни помири със самите нас, е вътре в нас. Така реших да се прибера в България и да работя по музиката, по това, което свиря и така да покажа на хората една различна гледна точка,“ допълва Татяна.

Музиката е в нейното сърце буквално цял живот, защото тя започва своя път с пианото едва на 5-годишна възраст.

Пловдив наистина може да се гордее, че се създават такива неща тук, смята пианистката от световно ниво.

Тя за първи път снима видео към свое произведение в България. Зад впечатляващата продукция стои екипът на Респект Рекърдс & Рунитон и Movemotion, Цветан Николаев, Веселин Тончев и Петьо Станков.

Разбира се, огънят беше контролиран и с видеографът Петьо Станков се погрижихме никой да не пострада. Благодарни сме на Татяна за доверието“, коментира продуцентът Цветан Николаев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина