ГрадътНовини

Владимир Дръндаревски представя „Книга за щастието“ в Пловдив

Владимир Дръндаревски, автор на „Книга за щастието“, кани пловдивчани и гостите на града на първото представяне на книга си в Пловдив, което ще се състои на 13.03.2024, в Народна Библиотека „Иван Вазов“, от 18:00 часа.

Книгата дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална и пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота. И най-важното – дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието.

Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.

Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да ви помогне да тръгнете по нов път във вашия живот. Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, то на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности, да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие. Елате, за да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието!

Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Завършва основното си образование в профилирана паралелка, специалност Математика и Английски език. През 2002 г. завършва висше образование – магистър „Финансов мениджмънт“ в СА „Д.А. Ценов“ Свищов. Любител психолог и естествоизучател на Вселената и света, и законите, които ги движат.

Вход свободен!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина