Утре затварят за движение кръстовището на Околовръстното с Коматевско

Градът Изпод тепето Новини

Заради планиран ремонт на пътната настилка от утре се затваря за движение  кръстовището на околовръстния път на Пловдив с Коматевско шосе. Очаква се дейностите на фирмата изпълнител да започнат от 8.30 ч. в съботния ден и да приключат до 19.00 ч. в неделя. В тази връзка е създадена необходимата организация трафикът да се пренасочва през обходни маршрути, а за обезпечаване на пътната безопасност са ангажирани екипи на сектор „Пътна полиция” и Първо РУ.

Съветваме водачите на МПС да се съобразяват с въведената временна реорганизация и разпорежданията на полицейските служители, да проявяват нужната дисциплина и толерантност. По възможност да избират следните обходни маршрути:

От  Първенец към Пловдив: през с. Марково – Околовръстен път на Пловдив при кръстовище с ул. „Захаридово” в квартал „Коматево”.

От Първенец към София: през с. Брестовица – с. Златитрап – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на Пловдив.

От Пловдив и Асеновград към Първенец са осигурени два маршрута:  

За тежкотоварни автомобили: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” – с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.

За леки автомобили: Околовръстен път на Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово”в кв.”Коматево” – кръстовище след гробище на с.Марково – с.Първенец.

Другата възможност за леките автомобили е: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. ”Захаридово” в кв.”Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” – с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.

От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за тежкотоварни автомобили:  през с.Първенец – с.Брестовица – с.Златитрап” – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на град Пловдив

От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за леки автомобили: през с.Първенец – с.Марково – Околовръстен път на град Пловдив при кръстовището с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.