ГрадътЗабавлениеКултураНовини

Стефан Командарев пристига в Пловдив за „Успешните“

Представя и новия си филм „Уроците на Блага“

Режисьорът Стефан Командарев пристига в Пловдив за две срещи с пловдивчани на 17 ноември, петък. В 18:00 часа той гостува на поредицата „Успешните“ в клуб Fargo. Веднага след срещата е прожекцията в LUCKY Дом на киното на новия му филм „Уроците на Блага“, с който се открива фестивалът Киномания в Пловдив, а Командарев ще се срещне със зрителите и в кинозалата.

В непринуден разговор с гостите на събитието той ще разкаже за успехите на новия си филм „Уроците на Блага“, както и за предишните си истории „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, „Посоки“ и още много други.

Най-новата продукция „Уроците на Блага“ с Ели Скорчева вече спечели престижни награди, с голям успех и няколко награди на големия фестивал в Карлови Вари, сред които и голямата за най-добър филм „Кристален глобус“. Филмът открива тазгодишното издание на Киномания в Пловдив.

Поредицата „Успешните“ ни среща с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми и се провежда с финансовата подкрепата на Община Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина