ГрадътИзпод тепетоНовини

Районът около Античния театър грейва с нов облик

Цялостен ремонт стартира на улиците „Рилски метох“ , „Доктор Георги Вълкович“ и „Станислав Доспевски“, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

По изрично желание на живеещите на ул. „Рилски метох“ се подменя остарялата и амортизирана над 50-годишна ВиК инсталация и се монтира ново улично осветление, каквото до момента не е съществувало. Рехабилитацията по трите улици включва още реконструкция на бордюрите, нови тротоарни настилки, както и пренареждане на паветата.

Старите и амортизирани осветителни стълбове по улиците „Доктор Георги Вълкович“ и „Станислав Доспевски“ ще бъдат сменени с нови испански, които са в унисон с тези в централната зона.

„Ремонтът е част от дългосрочната политика на район „Централен“ за реновиране на центъра и създаване на характерен ансамбъл, чрез който се уеднаквява и естетизира градската среда“, коментира Георги Стаменов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

    1. Кой по-точно бе, Стефане, като те милите И ДЕСЕТИНАТА са специално подбирани, отглеждани, възпитавани и пазарявани да бъдат по-тъпоъгълни от баскетБОЛНИЯ мозъклия да не би да го засенчат…

      Еле пък онова плиткоумно словоохотливо кречетало с неговата Фабрика Пловдив’2019 за Халтура и изг7зици след когото дълго време няма да се възстановим = АрхеоЙулТуриста Панов – а?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина