500 се подписаха в подкрепа на галерия Тракарт

Градът

Жорж Трак настоява за публично-частно партньорство с общината, а не за удължаване на концесията

Среща се с кмета днес

500 пловдивчани са подкрепили Тракарт в инициираната кампания в защита на галерията. Това се разбра днес, в деня, в който художникът Жорж Трак и концесионер в археологическия подлез има среща с кмета Иван Тотев, за да коментира бъдещето на галерията след приключването на концесията догодина. За запазването на Тракарт са се подписали много колеги на Жорж Трак, актьори, музиканти, общественици и граждани, които посещават събитията в арт пространството. Пред БНТ художникът коментира, че ще настоява да продължи договорните си отношения с общината в бъдеще под формата на публично-частно партньорство, а не на концесия.

Споделете ни във:

2 thoughts on “500 се подписаха в подкрепа на галерия Тракарт

  1. НИЩО „ЧАСТНО“ НЯМА МЯСТО В НИКАКВА ПОДОБНА ДАЛАВЕРА (ЕХ, КАК ПРИВАТИЗИРАХА ФОРУМА БУДАЛИТЕ ЗА 1 МИЛИОН, ТА СЕГА ГО ОБОБЩЕСТВЯВАТ ЗА 5 МИЛОНА. ЕХА, ПЛОВДИВ СИ ГО БИВА) цит.; „Жорж Трак настоява за публично-частно партньорство с общината…“ Айде чиба, разкарай се бе тарикатино, извайвай си ваятелството като си „скулптор“ да се прехранваш и да ти се радват 500те ОРТАЦИ.

  2. 500 пловдивчани, на които явно им харесва да не виждат мозайките преминавайки през подлеза заради дебелото фолио по стъклата. Харесва им и да има частни археологически обекти. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.