116 младежи завършиха Модерна академия на изкуствата „Синдикат”

Градът Култура Новини

116 удостоверения бяха раздадени на завършващите тази учебна година ученици от Модерна академия на изкуствата „Синдикат”. В следващите дни са предвидени индивидуални консултации по желание с преподавателите по отделните програми. Част от учениците вече се записаха за занятията през следваща година, която ще стартира февруари 2023г.

След две години COVID тази година занятията на Модерна академия на изкуствата „Снидикат” стартираха присъствено в началото на месец март. Специално внимание бе отделено на практикуми, уъркшопове. Мастър класове направиха Васил Върбанов – в програмата „Модерна музика“, и Александър Секулов – в програмата „Творческо писане“. Годината е единадесета поред и се проведе в осем програми, обхващащи ученици от 8-ми до 12-ти клас – „Творческо писане”, „Графичен дизайн и фотография”, „Модерна музика”, „Съвременни визуални изкуства”, „Екранни изкуства”, „Модерни методи на мислене”, „PR и реклама в областта на изкуствата“ и новата – „Културен туризъм“.

Проектът „Модерна академия на изкуствата „Синдикат“ се изпълнява с подкрепата и финансирането от Община Пловдив, както и собствено финансиране на организатора „Сдружени пловдивски творци“.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.