АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Една кметска заплата за бебе 2020 в Пловдив

Кметът Здравко Димитров ще дари една своя заплата на първото бебе, което се роди в Пловдив през новата 2020 година. Новороденото, което се появи на бял свят в първите часове и минути на следващата година, ще получи и специална грамота от Община Пловдив. Това съобщи градоначалникът на своята Фейсбук страница.

„Децата са нашето бъдеще и всичко, което правим трябва да бъде с мисъл за тях“,  пише Здравко Димитров. По думите му Пловдив трябва да става все по-добро място за живеене, за да се повиши раждаемостта.

Амбицията на кметския екип е още догодина да започне строителството на нова детска градина и едно училище.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Смешно е. Дига данъци, тегли мега заеми , сега си дарява заплатата.Феодалът е решил да се прави на добър пред народа след като го ощави. В средновековието сме

  2. Пълен кретен.Сега кметшата кака здравка да го последва. След като ни дигнахте данъците, след като изтеглихте заем от три вагона пари ….. една кметска заплата.???? БЕЗЦЕННО.! Тотев къде си малоумнико ????!!!! Идвай си , че тъп , тъп , ама си малко по- умен от тия двамата калъфа.

  3. Една кметска заплата , а с колко милиона зароби Пловдив бе неук аматьор.И това бебе , като порасне ще ти плаща безумните кюляфи. Тотев не беше толкова задръстен

  4. ЕЙ ТЕЗИ БЕБЕТА ЩЕ ТИ ПЛАЩАТ 120 МИЛИОННИЯ ЗАЕМ , ПОПУЛИСТ С ПОПУЛИСТ. ИНАЧЕ НА МАЙКИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ ДИГНА ДАНЪЦИТЕ НАЛИ ,БЕ МИСИР.ТАМ ЩО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ЛАРЖ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина