ГрадътНовини

Министър Ангелкова остави лично послание на пловдивския щанд на „Ваканция & СПА ЕКСПО“

Министърът на туризма Николина Ангелкова обърна специално внимание на щанда на Община Пловдив в деня на официалното откриване на туристическата борса и остави своето послание за града на специално изработените обемни 3D фигури на талисманите на Пловдив 2019.

„Много успехи на прекрасния и най-жив град в Европа – Пловдив – Европейска столица на културата 2019!“, написа Министърът в деня на откриването на 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО,“ написа тя.

Община Пловдив участва в 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО“, което се провежда в София в периода 14-16 февруари, под патронажа на Министерството на туризма.

Това е най-големият и престижен форум в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите. Тази година в него се представят над 380 туристически компании от 25 държави от Европа, Азия, Африка, Америка, които отново привлякоха вниманието на хиляди професионалисти и посетители.

Основен момент в представянето на Пловдив като Европейска столица на културата – 2019 са акцентите от програмата на проекта с близо 500 събития и Културния календар на Община Пловдив за настоящата година.

Всеки месец в програмата за 2019 г. има най-малко по едно голямо събитие, което да  привлече в града разнообразни и многобройни публики. Интересът на медии, туроператори и посетители към щанда на Община Пловдив бе провокиран не само от историята на хилядолетния град, но и поради факта, че Пловдив все по-често попада във фокуса на международните медии като „топ туристическа дестинация за културен туризъм и забавление“.

Своите уникални пожелания оставиха и представителите на други български общини, международни участници и посетители на изложението.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Тоя кон да обясни как всички руско-болшевишки мръсни капитали се изсипаха по Черноморието, унищожавайки и малкото природа останала там!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина