ГрадътКултураНовини

Играта на играчките: Пътешествието и музикалната драма Роди се звезда тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

Извънредна прожекция на УЮТ в понеделник закрива фестивала

Събота вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис и Лятно кино „Орфей“ ви канят на една предпоследна вечер под звездите с анимационния хит на годината – ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ: ПЪТЕШЕСТВИЕТО на режисьора Джош Кули. Дългоочакваното продължение отново се фокусира върху Уди, който винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде на оскаровата музикална драма РОДИ СЕ ЗВЕЗДА с участието на звездите Брадли Купър и Лейди Гага. Двамата обединяват своите безспорни таланти, за да представят реалистичната и страстна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота. Това е едно нелесно пътуване, проследяващо красивите и сърцераздирателни моменти в една връзка, която се опитва да оцелее. С тази нова версия на класическата любовна история четирикратно номинираният за „Оскар“ Купър отбелязва своя режисьорски дебют, а негова партньорка е отличената с безкрайно много награди, както и с номинация за „Оскар“ музикална суперзвезда Гага, за която това е първа главна роля в голяма продукция.

В следващите два дни зрителите ще могат да видят още веднъж оскаровите драми БОХЕМСКА РАПСОДИЯ и РОДИ СЕ ЗВЕЗДА, , както и комедията YESTERDAY / ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА. В понеделник (21.10) предстои извънредна прожекция на УЮТ – филмът на любимия ни театрален актьор Камен Донев, който обещава много смях под открито небе.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина