В Пощата само с плавници или гумени ботуши

Гласове

Трети ден сградата е наводнена, за пореден път

Уникалноата мозайка на Слона се превърна във воден атракцион

Ако имате път към Централна поща- носете си плавниците. Или гумените ботуши. Сградата все още е наводнена неприлично, вече втори ден след поройните дъждове, които удавиха града. Това обаче се случва за пореден път, а мерки очевидно никой не взима. Нито Български пощи, нито частния собственик в имота. А хората питат: „Докога?”. Заедно с абсурдния мокър дискомфорт за посетителите, мозайката на Слона продължава да се руши. Тя се е превърнало от монументален шедьовър във воден атракцион. И няма да оцелее дълго, ако се продължава в същия дух. Време е някои да вземе мерки и да направи публичното пространство достъпно за хората във всякакви ситуации, и да спаси един от важните емблеми на монументалната живопис. Да видим кога и кой ще го стори. И дали…

Споделете ни във:

4 thoughts on “В Пощата само с плавници или гумени ботуши

  1. Мозайката на Слона я очаква същата съдба като тази на Йоан Левиев в Синдикалния дом – благодаря ви пловдивски управници все сте едни и същи!

  2. Затова и ще газите във вода по „публичните пространства“ на Пловдив, така както газите и на село. Селските сметки на селския кмет и съселяните му.

  3. Ти що не ремонтираш за своя сметка покрива на съседа ти? Е същото е и с пощата – не е на общината. Следователно, който е собственик, трябва да си я ремонтира.

  4. Няма пари за ремонт на покрива, а има 100 000лв. незаконно разчетени за авторски права на португалската фирма за няколко страници идеен проект? Какво става с откупуването на държавния дял в Пощата от Община Пловдив? Питайте Кмета, който тръби тая „новина“ през последните две години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.