ГласовеМнения

Стефан Послийски: Хората, които имат работа с администрацията, са повече от почитателите на оперното изкуство в града

И воеводите против събарянето на Партийния дом

Моето лично мнение е против събарянето на сградата на бившия Партиен дом, това заяви пред репортер на Под тепето Стефан Послийски, общински съветник от групата на Патриотичен фронт. Той е категоричен, че трябва да се огледат всички възможности.

„Ако има такава възможност сградата да бъде ремонтирана, да я използваме в сегашното ѝ състояние и концепция… Това е едно емблематично място за Пловдив, където е събрана цялата администрация  и има удобство. Ще очакваме да минат обследванията, за да се видят възможностите.“ Послийски смята, че становището на Камарата на архитектите е изключително професионално и логично.

От името на Патриотите се обяви твърдо „За“ Дом на операта. „Въпросът е, че досега бяхме свидетели на определянето на много терени. Смятаме, че в близко бъдеще ще се намери място, където да бъде  построена. Още повече, че това касае една общност в Пловдив, която не е малка, гледа опера и се вълнува от това, но нека да не забравяме, че много по-голям % от граждани работят с администрацията на Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Не само си е тип-топ ОфисБилдинг функциониращ ОК (след като Заспал Муйко в Сламата го измете и го поддържа селскостопански!), ами като му прибавят една батарея от 4 асансьора плюс пристроят към тях още 16 или 18 етажа вертикала за задънка на дългата хоризонтала на Главната – и ето ти НАСТАНЯВАНЕ НА ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ СЛУЖБИ на Наше Село. „Спи Градът!“ За четвърти имот на ОпераОпън най-отгоре ЕДНА ПАЛАТКА

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина