Иван Тотев: Гласувах за президент който да обединява и гарантира спокойствие

Гласове Избори 2021 Новини

„Гласувах за президент, който не само да символизира единството на нацията, но и за такъв, който да гарантира спокойствие в тези трудни времена. Обществото ни няма нужда от омраза, а от необходимостта да бъдем наистина обединени”. Това заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, който днес упражни правото си на вот на балотажа на изборите за президент на България.

„Дадох своя глас за демократичното и европейско развитие на страната ни, защото споделям мнението, че политиката на протегната ръка ще сложи край на кризите. А за справянето с предизвикателствата на днешния ден е много важно президентът да работи в партньорство с всички, да бъде помирител и да обединява”, каза още инж. Иван Тотев.

България и нейните граждани имат нужда от спокойствие, стабилност и сигурност за бъдещето, допълни Иван Тотев и подчерта, че вярва в мъдрата решителност на пловдивчани, защото Пловдив е градът на Съединението, на вековна толерантност и на мотото „Заедно”, което обединява.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “Иван Тотев: Гласувах за президент който да обединява и гарантира спокойствие

  1. След залеза на РежимаБоБоТРИ с ГлавПрокГЕШЕВ очаква се някои депутатски „имунитетчета“ да бъдат преразгледани, някои паспорти конфискувани, някои глезени закопчани с елегантни електронни гривни за неотклонение.
    Народен съд.
    Спокойствието и самотата в единичната килия няма да бъдат нарушени даже и от небезизвестния г-н Ставри от втори етаж, който чуваме е обявил, че му се отщяло да се занимава с нови дружки. Писнало му от мръсници.
    Спокойствието = гарантирано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.