БългарияГероите на деня

Жители на община „Родопи“ издигнаха Георги Цанков за кмет

Инициативният комитет от 7 души, който номинира бизнесмена, бе учреден в хотел „Марица“

Георги Цанков със Силвестър Сталоун на снимачната площадка на Непобедимите Инициативен комитет издигна кандидатурата на Георги Цанков за  участие в изборите за кмет на община „Родопи“  през 2015 г.  Той бе учреден от жители на общината на събрание в хотел „Марица“.

Предстои ни важен избор и с нашия глас може да промени изцяло развитието на нашата община,  като заложим на подходяща кандидатура за кмет, с който заедно да се измъкнем от ситуацията, в която попаднахме след вота през 2011 г., заявиха участници в срещата. Затова те предлагат за този изключително отговорен пост да бъде издигнат Георги Цанков. Смятат, че е можещ и знаещ човек, доказал се в бизнеса и в местното самоуправление. Той е разпознаваем политик. Способен е да привлече необходимите за общината средства по европейски проекти, така че да тласне напред  нейното развитието.

Очакваме от него като човек, който осигурява работа на толкова много хора, да защитава общинските интереси и по този начин да укрепи авторитета на „Родопи“, да осигури подходяща инвестиционна среда в региона, изтъкнаха учредителите.

С избирането му за кмет ще дадем шанс на „Родопи“ да поеме нагоре и напред и ще гарантираме справедливост за всички. Защото Георги Цанков умее да работи с хора, знае как се управлява в трудни ситуации, не се притеснява да поема риск и отговорност, способен е да се пребори за всеки лев за общината и няма да чака само на милостта на партийните централи, категорични са 7-те членове на Инициативния комитет.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

 1. Пътя на Георги Цанков в община Родопи. / този господин никога не е живял в община Родопи / родом от с Рогош, живеещ в Пловдив и регистриран на редица адреси в Марково и Първенец.
  Бизнесмена политик се докосва да Община Родопи , през мандата 2003-2007 год. когато с помощта на тогавашния председател на общинския съвет Димитър Василев, купува автогарата в с. Цалапица. Димитър Василев кадър на НДСВ и приближен на кмета по онова време Йордан Шишков бързо натрупва слава ,като брокера на общината.
  Явно усетил възможността за добри печалби Георги Цанков много бързо се приспособява към обстановката и още в следващия мандат е включен в листата на ПП Новите Лидери, чиито кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници отново е БРОКЕРА и ортак на Цанков Димитър Василев. По паметливите помнят , че в тогавашната щедра кампания жителите на Родопи бяха пращани на екскурзии в цялата страна.
  Независимо от предизборните си заявления ,че ще бъдат опозиция на БСП и представянето пред жителите в общината на дясна алтернатива , ловките „бизнесмени политици“ Д. Василев и новоизбрания съветник Г. Цанков веднага след изборите влязоха в коалиция с избрания за втори мандат Й. Шишков.
  Уви, две години след ортаклъка и явно голямото желание за бърза печалба коалицията БСП, Новите Лидери – трансферирали се в ПП Лидер по онова време с председател бизнесмена Христо Ковачки развалиха коалицията с БСП и ДПС.
  В това време изгря звездата на Цанков, той се опита да представи себеси ,като честен и отговорен бизнесмен, успя да излъже наивните съветници от ГЕРБ, ССД, СДС и др. и осъществи мечтата си да седне на председателското място в Общинския Съвет на Родопи.
  В последващата кампания местни избори 2011г. хамелеоните Василев, Цанков създадоха новия си проект ФОРОР. С него успели отново да излъжат почти всички десни партии включително и ГЕРБ започват яростна кампания срещу тогавашния кмет Шишков представят себе си като новата алтернатива и успяват да се доберат до балотаж, които губят , но въпреки това влизат в общинския съвет с 8 съветника. Точно в този момент Г. Цанков става известен като Жоро фасула / доставката на развален боб на БЧК/. Година преди изтичането на мандата Цанков е отстранен като общински съветник, поради неучастието си в сесиите на общинския съвет.
  В това време общината е затънала в дългове и е раздирана от Частни Съдебни Изпълнители и куп публични продажби , на хоризонта се появява нов бизнес, търговия с имоти. Ортаците регистрират фирма Имоти без Граници, в която съдружник и съсобственик е БРОКЕРА Д. Василев. С ловки маневри и не до там законни действия новата фирма успява да закупи на безценица множество атрактивни имоти от общината. Естествено името на Цанков не фигурира в тези фирми, но само наивниците вярват, че той няма нищо общо с Имоти без Граници.
  Избори 2015г: Този път Цанков излиза на сцената в Родопи ,като кандидат на Реформаторски Блок.
  Въпреки скъпоструващата кампания и щедрите обещания, претърпява пълно фиаско завършва трети с пет съветнически места, удря и дъното, като на балотажа застава зад кандидата на БСП
  В продължение на мандата 2015-2019г. Цанков е най-незабележимия съветник без нито едно изказване в общинския съвет.
  През 2018г- в с. Брестовица е получено разрешение от министерството на Енергетиката и Икономиката, в него министър Петкова разрешава на фирма Бултем ООД да извърши проучване и добив на инертни материали. Учудващо във фирмата отново фигурират близкия ортак Димитър Василев и още един господин – Рангел Лотаров. Всички в Цалапица знаят , кои е Лотаров , това е човека , които събира наемите от търговци ползващи помещения в автогарата на Цалапица собственост на Бизнесмена Политик, Цанков. Със започване на изборната кампания 2019г. стана ясен още един факт – именно в Брестовица Цанков и неговата коалиция издигат за кмет Красимир Фотев, експерт в кариерната дейност, бивш директор на Кариери АД и Холсим АД кариерите в с. Белащица.
  Явно усетили, че вече няма „хляб“ в имотния бизнес, икономико политическият кръг се насочва към добива на инертни материали.
  ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ: ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ С ОБЩИНА РОДОПИ. МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

 2. Пълни глупости….. Поредната медия която пише каквото и падне. Пловдивчани познават Георги Цанков. Какво си мислите че ще направите с хвалебствени слова ? Ще гласуват за него хората? Успех!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина