БългарияГероите на деня

Здравко Димитров: Община Пловдив е изоставила възрастните хора на Пловдив. Ще поправим тази грешка

Възрастните пловдивчани не получават подкрепата на Община Пловдив, това казаха на Здравко Димитров хора над 65-годишна възраст на среща в парк "Ружа", кв. “Западен”. На срещата присъства и Иван Иванов, кандидат за районен кмет от местна коалиция “Здравко Димитров – Да решаваме заедно”, в която участва Реформаторският блок.

Г-н Димитров, тоалетна в парка е необходимо за се изгради, а чешмичката, която навремето изградихте във вашия мандат като районен кмет е оставена без поддръжка да се руши, каза един от пенсионерите в квартала. Той допълни, че не си спомня никога досега Пловдив да е имал толкова арогантна и откъсната от хората общинска администрация.

Знам, че сте изоставени от отиващия си кмета и от екипа му. Вместо да Ви подкрепят, да създават удобна среда и да зачитат достойнството Ви те бяха заети да поставят фонтани на кръстовищата и да харчат пари за плаж в коритото на река Марица. Не съм бил част от общинската управа в този мандат, в предишния като районен кмет съм помагал колкото мога. Ще имате подкрепата ми и занапред, независимо от изборните резултати, каза Димитров и допълни, че когато става въпрос за уважение към “майките и бащите ни”, няма никакво значение какво работиш и дали си кмет, общински съветник или си в частната сфера.

Две възрастни жени казаха на Димитров, че цял живот са гласували за БСП, но след като са видели какво е било отношението на Димитров към възрастните хора и работата му в район “Западен” ще подкрепят мажоритарната му кандидатура. Всеки си има политически предпочитания. Аз уважавам всички пловдивчани и ще бъда социално ангажиран кмет, който създава спокойствие и комфортна среда за възрастните хора им отвърна той и каза, че въпреки, че Реформаторският блок и ГЕРБ са съответно дясно-центристки формации, той знае много добре, че един кмет има социални отговорности към всички граждани и не може да ги дели хората по идеологии и партийни предпочитания.

Имах възможност да заявя, че ще променя грешния подход в работата на Община Пловдив, която дели пловдивчани на “наши” и “ваши”, и създава напрежение и конфронтация, каза още Димитров и допълни, че усеща обидата и огорчението на възрастните пловдивчани, които според него са “най-потърпевшите от надменността на общинското ръководство”.

Хората заявиха, че четат за десетки милиони левове похарчени от община Пловдив за велоалеите и за други спорни проекти, които не достигат до тях. “По тротоарите е трудно да се ходи, я някъде е неправо невъзможно за хора със затруднени двигателни функции”, каза възрастна жена и заяви, че пред блока където живее дъщеря й има изградена велоалея, по която не минават почти никакви колоездачи, но “за сметка на това, настилката на тротоара до велоалеята е в лошо състояние”. 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. МАМИН ТОЯ ТИ ГО ВКАРА ЦЕЛИЯ,МАЙ СИ ОТИВАШ.ЯВНО ЗАД ЗИКО Е БОРИСОВ, А ЗАД ТОТЕВ Е ЦЕЦО .КАК СА СЕ СДУШИЛИ.БОЙКО ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ КОНТРОЛА НАД ПАРТИЯТА АМА ЦЕЦО НЕ СЕ ДАВА ЩЕ РАЗПАДНЕ ГЕРБ НО ЩЕ ДЪРЖИ ДО ПОСЛЕДНО И ЩЕ СИ ПОДДЪРЖА КРАДЛИВИТЕ КМЕТОВЕ КОЙТО РАБОТЯТ ЗА НЕГО.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина