БългарияГероите на деня

Тотев: Победа на изборите на първи тур

Кандидатът на ГЕРБ към опонентите: Спазвайте добрия тон, защото ще дойдете при нас за разговори след вота

Готови сме да подадем ръка на всички десни партии след 25 октомври и да работим в екип, заяви влезлият в кампания от днес кмет

Кметът в отпуск и кандидат на ГЕРБ за втори мандат Иван Тотев влезе в предизборна кампания днес. Той представи кандидатите за районни кметове в конферентната зала на Дома на културата и изброи всичко свършено през мандата си. Градоначалникът направи и няколко ясни политически послания. Призовавам основните ни самонаричащи се конкуренти да спазват добрия тон, тъй като след изборите ще дойдат при нас за разговори, обърна се към претендентите си той. Целта пред ГЕРБ е победа на първи тур. Влизаме с увереност от постигнатото в тези избори. Искаме надграждане. Победа във всички райони и по-голяма група в общинския съвет, начерта амбициите за изборите Тотев.

Срещу нас са тези, които не виждат Пловдив по начина, по който ние го искаме. Имаме висока коалиционна култура и можем да работим с всички десни партии след вота. Всички, които не седят под разпереното ветрило с общ комуникационен център. Ще работим с всички десни партии, защото не трябва да оставяме схемата на ветрилото. Ще им подадем ръка след изборите, за да работим в екип. Но дясна листа на Реформаторския блок например не виждам, с изключение на няколко отделни представители, с които в последствие можем да работим. Искаме победа на първи тур за бъдещо стабилно дясно управление на града, каза пред съпартийци и медии Иван Тотев.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Гнусна, нагла, самодоволна, дебелашка, престъпна, мамина мутреса. Също като дебелата старша мутреса.Да ви е сладка на тези, които ще ни я преизбере. Явно сте „умното и красиво“ мнозинство.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина