БългарияГероите на деня

Славчо покани Тотев на публичен диспут за бъдещето на града

Коалиция Народен съюз застана зад Атанасов

Славчо Атанасов хвърли ръкавицата на Иван Тотев и го покани на публичен диспут за бъдещето на града през медиите. Кандидатът за кмет съобщи, че още утре ще пусне официална покана до настоящия градоначалник за дебат очи в очи пред обществеността за проблемите под тепетата и визията за развитие на града. Призовавам Иван Тотев да се яви на диспут само между нас двамата, подчерта днес Славчо Атанасов. Като посочи кандидата на ГЕРБ за свой основен опонент и никой друг.

Днес Атанасов получи официално подкрепата на коалиция Народен съюз. Да я заявят под тепетата дойдоха Светлин Танчев и Драгомир Стефанов. Така обединението на БАСТА, ГОРД, Гергьовден, БДС Радикали, ССД, Земеделски Народен Съюз, Бъдеще и развитие на България и Българска земеделска партия подадоха ръка на патриотите под тепетата, въпреки че излизат със своя листа и кандидати за районни кметове. Нашата платформа почти напълно съвпада с тази на Славчо Атанасов. Затова сме зад него, обясни Стефанов. Познавам Славчо и като кмет, и като колега в парламента. Той е последователен в работата си и винаги защитава интересите на своите избиратели. Той е човек с визия, знае къде трябва да отиде Пловдив, за да стане той достоен европейски град. Чест е за нас да подкрепим стойностен кандидат.  Той е човекът с най-много потенциал, заяви Светлин Танчев.

Водим разговори от доста време. Опитваме се да оправим една грешка, една подмяна на вота от предните местни избори. И в момента имаме сигнали, че ще се използват всички методи Тотев да е кмет отново. Градът е спрял в този мандат. Не живея тук, но го усещам, каза Драгомир Стефанов.

Щастлив съм, че сериозни партии ме подкрепят за кмет. Те подкрепят и модела за открито, близо до хората управление. Ние имаме визия за следващите 20 години напред, докато управлението на Тотев е на принципа проба- грешка. Градът се управлява с визия за следващите 2-3 месеца, а не 20 години. Ние сме на правилния път. Онова, което е заложено в програмата ни, хората го искат. Казвам го, тъй като се срещам с 400 души всеки ден, каза след заявената подкрепа Славчо Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Подкрепяте, че пак да се наредите на софрата, нали Гергов се нареди и подкрепя Тотев, проститутката и тя е целунала ръка на Тотев и се е надупила, ей, кмете, Тотев не се поддавай, разкарай ги, не се коалирай с боклуците пловдивчани ще гласуваме за теб

  2. Господи, докога този „селски“ ще се пробутва за кмет на град като Пловдив. Атанасов става за кмет на село или малък град. Той няма интелект, култура, широк мироглед, визия за бъдещето за да бъде кмет на античен и интелигентен град като Филипополис. Той не посещава концерти(освен, ако чалгата се смята за музикален жанр), изложби, културни събития. Този човек може да се харесва за кмет само на хора, които не виждат по-далече от паницата си.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина