БългарияГероите на деня

Славчо: Чакам Тотев на дебата в понеделник

„Аз ще отида на дебата за Пловдив по телевизия btv от 8 до 9 часа часа сутринта в понеделник. Чакам Иван  Тотев, за да си кажем очи в очи и открито пред пловдивчани каква е визията ни за развитието на Пловдив и за модела на управление в града ни”. Това заяви Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от местната коалиция в негова подкрепа, след като потвърди поканата си за дебата, който ще се проведе на 5 октомври.

Славчо Атанасов припомни, че още преди седмица от предизборния му щаб са отправили покана за дебат между него и Иван Тотев, но отговорът оттам досега е мълчание. „Отново ще заявя категорично, че моят основен опонент е Иван Тотев и е редно хората да чуят как виждаме ние бъдещето на нашия град. Нека да го кажем  – открито и почтено“, добави Славчо Атанасов.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. Разглеждайки пловдивските сайтове ясно си личи, че Лафчу е инвестирал пари в нискоинтелигентни и малоумни тролчета (явно са били на промоция за жълти стотинки). Стилът им написане е еднакъв навсякъде. Ама то какъвто Лафчу такъв му и електората – шепа некадърни глупаци.

  2. Славчо е прекрасен човек, но не биваше да слуша Илко Илиев, те доста похапнаха по времето на Славчо и не му дадоха нищо да направи, а Тотев не го харесвахме много, много, ама той пък се справи, така, че пловдивчани от първия път ще си гласуват за Тотев, Здравко още първия път трябваше да иска от Бойко той да бъде кмет, пропусна времето, а онова женче от компаньонките на Ванко 1 от. Комина е просто едно недоразумение

  3. АЗ ИСКАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС ДА ЗАДАМ НА ГОСПОД ТОТЕВ ,ЗАЩО СИ МАХНА НАЙ ЧЕСТНАТА И РАБОТЛИВА КМЕТИЦА НА ЗАПАДЕН,ХОРАТА Е ОБИЧАХА И СЛОЖИ ЕДИН ПЪЛЕН МАЛОУМНИК КОЙТО НИЩО НЕ-РАЗБИРА И САМО ГЛЕДА ОТ КЪДЕ ДА ГЕПИ.ЗАЩО г-жа ЖЕЛЯЗКОВА СИ ХВЪРЛИ ЧЛЕНСКАТА КАРТА ОТ ГЕРБ,ЗАЩО ПОСТОЯННО ПРАВИ ГОСПОД ТОТЕВ ЗА СМЯХ И ГО НАВИРА В МИША ДУПКА А ТОЙ МЪЛЧИ КАТО ПУКАЛ,ЯВНО ГОВОРИ ИСТИНАТА ,ЯВНО В ГЕРБ ОСТАНАХА САМО КРАДЦИ.ГЛАСУВАМ С 24 ЗА ГРАД БЕЗ КОРУПЦИЯ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина