БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов: Забравиха за „Остромила“ и „Беломорски“

„Сегашното управление остави кварталите "Отромила" и "Беломорски" на произвола на съдбата. А те са неделима част от район "Южен" – ако екипът на Иван Тотев е забравил това – ние не сме". Това заявиха кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и на район „Южен” –  Борислав Инчев, след като заедно с граждани обиколи посочени от тях места, които са в ужасно състояние.

В програмата си за района и при срещите си с граждани Борислав Инчев се ангажира с незабавно довършване на преасфалтирането на Коматевско шосе, което бе започнато по време на управлението на Славчо Атанасов, а в мандата на Иван Тотев не продължи. „Освен това във вече асфалтирания участък на няколко места трябва да се поставят легнали полицаи в името на сигурността на децата, тъй като колите буквално хвърчат там, където настилката е като писта”, отбеляза Борислав Инчев. Същевременно огромните неравности в павираната част бавят автомобилите и създават предпоставки за инциденти“, смята кандидатът за районен кмет.

Градски пейзаж в ЮженЗа кварталите „Беломорски” и „Остромила” Инчев посочи, че в следващия мандат трябва без протакане да се завърши процедурата, с която да бъде сменен статутът на земеделските земи там, така че хората, които притежават имоти, да могат да си построят жилищни сгради. Борислав Инчев акцентира и върху необходимостта от довършването, поддържането и ремонтирането на инфраструктурата в двата развиващи се квартала. Въпреки летните обещания на кмета Тотев за 1 млн.лв. за такива дейности, в „Остромила” и „Беломорски” не виждам машини, нито нов асфалт и осветление, а пейзажи, които са недостойни за втория по големина град на България през 21-ви век, коментира кандидатът за кмет на „Южен” от "Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт  НФСБ и ВМРО".

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина