БългарияГероите на деня

Скандал с въоръжената охрана на Гергов на откриването на Колодрума

Гардовете на червения лидер се опитаха да влязат въоръжени на церемонията

Наложи се да си оставят пищовите на съхранение след разправия на входа

Голям скандал се разрази на един от входовете към ВИП-а на трибуните на спортна зала Колодрума при откриването й снощи. Униформените служители на ДАИКС, които се грижеха за сигурността по време на церемонията, изгониха охраната на Георги Гергов при влизането им в  залата. Причината- всички шестима гарда бяха въоръжени. Организаторите на събитието изрично бяха анонсирали, че хора с оръжие няма да бъдат допуснати до комплекса. Пазачите на червения лидер и почетен консул на Русия обаче явно са пропуснали съобщението и са се опитали да влязат с шефа си с пистолети на кръстовете. Но бяха разконспирирани и не бяха допуснати. След лютата разправия между охранителите на кандидата за кмет на БСП и тези на ДАКС, първите трябваше да си оставят пищовите на съхранение на входа на Колодрума и в крайна сметка влязоха на събитието  невъоръжени.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Поредният фишек! Минчев, пиши си барем името, бе майна. Гергов никога не е ходил с шест гарда. Нагнетявате някакви щуротии, ясно с каква цел, пък после може да се окаже, че той и на откриването не е бил. Една снимка пуснете, да ги видим тези шест гарда.

  2. Ето това чака Пловдив – свинаря с банда чифтета без да му пука и без да се интересува от нищо и никой, Бойко Борисов го е страх на никой не направи нищо, няма закон, няма държава, ще чакаме само Господ да раздаде

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина