БългарияГероите на деня

Ще облагородя района около надлез „Скобелева майка”, заяви кандидатът на КП”Кауза Пловдив” за кмет на район” Тракия” Николай Йордов

Въпреки, че в началото на месец септември приключи обновяването на надлез „Скобелева майка”, все още има проблеми, които притесняват живеещите наоколо. Това стана ясно на проведената среща на кандидата на КП”Кауза Пловдив” за кмет на район” Тракия” Николай Йордов с пловдивчани.

Липсващ банкомат, недостатъчно осветление, мръсотия. Това са само част от проблемите, които изтъкнаха жителите на района.

„Поемам ангажимент да изградя пешеходна алея от блоковете към спирката на кръговото кръстовище в района”, заяви кандидата на Коалиция ”Кауза Пловдив” за кмет на район ”Тракия” Николай Йордов. „Преминаването през тревните площи ще се прекрати. Тук трябва да се поставят работещи камери и да се осигурят патрули на полицията, които редовно да преминават през района”, категоричен бе Йордов.

„Крайно време е да се реши проблемът с наводняването на района под надлеза при всеки дъжд!”, възмутиха се тракийци. „При последните порои мястото бе непроходимо. Невъзможно бе преминаването както пеша, така и с автомобили”, припомниха пловдивчани на кандидата на кмет на КП”Кауза Пловдив” Николай Йордов.

„Гарантирам, че ще облагородя района. Ще поставя осветление и видеонаблюдение, за да се подобри сигурността”, заключи Николай Йордов.

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Момче, нещастно нищо не можеш да гарантираш, обикаляте като гладни кучета, ясно, видно и разбираемо е заради изборите сте готови на всичко, смешни и жалки сте, елате и вижте какви работи наоравиха без да обещават, свети, чисто е, имаме барбекюта, имаме алеи, нарисува и направиха по асфалта детски игри, дама и ред други, децата излязоха навън и няма да стоят пред компютрите, нищо не гарантираха, просто го направиха

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина