БългарияГероите на деня

Реформаторите и Зико подкрепиха Тотев

От Блока готови за широка десноцентристка коалиция в местния парламент

Целия реформаторски блок в Пловдив – единен застана зад кандидатурата на Иван Тотев за кмет на Пловдив в предстоящия балотаж в неделя. Днес представителите на партиите в блока се обявиха в подкрепа на десния участник във втория тур на изборите – представителят на ГЕРБ. 

Искаме да приложим националния модел на управление в Пловдив, затова избираме десния кандидат за кмет от ГЕРБ, заяви председателят на СДС Никола Хаджийски. Няма да подкрепим по-скоро ляв кандидат за кмет, какъвто е Славчо Атанасов.  Има и национално решение за подкрепа на кандидатите на ГЕРБ от страна на Реформаторския блок, с което всички тук се съобразяваме, каза Пепа Деведжиева от ДСБ.

По повод вчерашните информации, че ДБГ седи твърдо зад Славчо Атанасов, Савина Петкова коментира, че наистина от партията са излезли с различно предложение в началото, но към днешна дата те се съобразяват с решението на коалицията. И двамата кандидати са част от формулата на управление в държавата, но подкрепяме Иван Тотев. Няма драма. Ще работим заедно за този балотаж. Подчиняваме се на решението, взето с мнозинство в Блока, каза Савина Петкова. 

Реформаторите в Пловдив дадоха знак, че са готови да участват в широко десноцентристко мнозинство в местния парламент след изборите в неделя. Но само ако се промени модела на управление в града. Ще продължим да имаме критики към местната влас и ще бъдем коректив. Готови сме да направим коалиция и да работим за честно и прозрачно управление на Пловдив, с човешко лице, заявиха реформаторите. 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Чак пък и Зико! Нещо е изпаднал от снимката, пък и цитат няма. Чудно как Ангелчо,Анести и останалите така ще се вдъхновят в неделя, че като грабнат онези ми ти бюлетини с № 3. Ти да видиш! Тотев пак ще е кмет, но по-малко лъжете, защото на някои със сигурност ще им падне доверието.

  2. Ха, ха , ха , ха…Да са ви честити на всички, тези „десни’ мутронационалкомунисти. данита, зиковци, тютюковци, и всички амеби, които спретнаха тоя театър и се изгравриха с вас. Славун е тъпон, но само заради тази подла подигравка с гласовете ви, мамината мутреса Тотев, трябва да бъде изметена, заедно с тия тука , които го близкат него и дебелия му мутро шеф.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина