БългарияГероите на деня

Радан Кънев: Впечатлен съм от програмата на Зико за развитие на бизнеса

На Пловдив му трябва стабилно дясно управление без подмяна вота на избирателите, категоричен е лидерът на ДСБ

Впечатлен съм от програмата на Зико за развитие на бизнеса, каза днес в Пловдив лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той дойде под тепетата за среща с кандидата за кмет, който подкрепя Реформаторския блок и за разговор с целия щаб, кандидатите за общински съветници и претендентите за районни кметове, както и с представители на бизнеса. Избрахме Здравко Димитров на национално ниво, тъй като се вслушваме в местните организации, а не спускаме кандидатури. Мисля, че изборът ни е съвършено правилен, каза Кънев.

Пловдив е динамичен град в икономическо отношение, но развитието отива в шепите на малко хора. Като цяло страната има добър темп на развитие, но ползата от това трябва да е за всяко едно семейство, а не за малцина. Харесват ми акцентите от програмата на Здравко Димитров за бизнес средата, както и за нивата на данъчно облагане. Пловдив има нужда от стабилно дясно управление без подмяна вота на избирателите, подчерта Радан Кънев. Той смята, че въпреки сложността на политическите отношения в града, той ще се управлява от ГЕРБ и Реформаторите. И заяви, че не разсъждава на въпроса за балотаж, в който не участва Зико.

Местният вот няма да промени отношенията в коалицията. Тази мантра идва от ДПС. Борисов е опитен политик, печелил е толкова избори. Парламентарните избори са единственият начин отношенията в коалицията да се променят, допълни Кънев.

Двамата със Димитров се оттеглиха на кафе за разговор очи в очи. После срещата се проведе в широк отворен формат в кафене Атлас.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Да ти имам мечтата,“реформатор“,след като за теб символът на демокрацията е бутилка кока-кола! Всички от реформаторите ли сте такива тъпи парчета?!

  2. Пловдив винаги е имал стабилно дясно управление. Най-стабилно беше по времето на Гърневски. За съжаление Альоша се оказа по-стабилен. Мечтата ми беше да го видя преправен на монументална бутилка Кока кола от гранит, символ на демокрацията.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина