БългарияГероите на деня

Патриотите пуснаха денонощен горещ телефон за сигнали за изборни манипулации

Гражданите ще останат анонимни. Не ни жалете, обърна се към избирателите Славчо Атанасов

Имаме информация в кои комисии се готвят машинации, знаем имената на хората. При грешна стъпка отиват на прокурор, заяви Слави Георгиев

Щабът на кандидата за кмет Славчо Атанасов пусна денонощен горещ телефон за сигнали за купуване на гласове и изборни манипулации. Хората могат да се свързват с диспечерите на телефони 032 336 263 или 0882 359 367, като анонимността им е гарантирана. Звънете при всяко съмнение за предполагаеми фалшификация на вота, не ни жалете, обърна се към избирателите Атанасов.  Всеки сигнал ще бъде обработван и данните от него ще бъдат пращани към прокуратура и МВР. Много хора вече ни уведомиха за различни информации, които се носят из града. Повтаряме за сетен път- този път няма да стане. Изборите от 2011-та няма да се повторят, взехме си поука, допълни Славчо. Той ще участва на срещата на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов с вътрешния министър Румяна Бъчварова този петък и ще постави ребром въпроса с честността на изборите под тепетата.

Телефонната кампания на патриотите ще достигне до всеки гражданин с хилядите плакати, които ще бъдат разлепени из Пловдив. Атанасов разкри още, че за честното протичане на изборите на 25 октомври ще наблюдават и представителите на немската неправителствена организация Инфраню. Те идват тук, водени от председателя на НПО-то- смятаният за духовен баща на Ангела Меркел Лотар Демезие. Настоящият германски канцлер е бил говорител именно в правителството на Демезие, който е политикът, подписал историческия договор за обединението на Германия с Хелмут Кол. Инфраню идват по своя воля, тъй като са запознати с лошите практики за правене на избори в Пловдив, каза Славчо Атанасов.

Имаме информация, че ще се опитат да манипулират обществените нагласи. Пожелавам само лека работа на служителите на пловдивския затвор след изборите, вмъкна се в темата с чувство за хумор кандидатът за общински съветник Александър Сиди. Имаме информация в кои комисии се готви фалшификация. Знаем имената на хората, които имат такива намерения. Трябва да са наясно обаче, че ако направят нещо, ще отидат на прокурор. Нека им напомня, че наказанието за длъжностно лице, манипулирало вота, е от 2 до 7 години затвор и 25 хиляди лева глоба. Чакаме да направят грешна стъпка, заяви на свой ред Слави Георгиев.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина